Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      przystojny

przystojny

(4 wyniki)
    • To raczej pytanie do Pań,dlaczego pytam?Nie mogę się nadziwić że mają aż takie poparcie..........
    • Co wy na to? Też tak macie? A może inne propozycje w tym temacie? ---------------- Mam wiele imion, niektóre już znacie...
    • - Mili są brzydcy - Przystojni nie są mili. - Przystojni i mili są gejami. - Przystojni, mili i heteroseksualni są żonaci. - Niezbyt przystojni ale mili nie mają pieniędzy. - Ci, którzy są niezby przystojni ale mili i mają pieniądze, myślą że nam chodzi tylko o te pieniądze. - Przystojnym bez pieniędzy chodzi tylko o nasze pieniądze. - Przystojni, niezbyt mili i z grubsza heteroseksualni nie uznają nas za wystarczająco piękne. - Ci, którzy uważają nas za piękne, są heteroseksualni, ...
    • a konkretnie z "Ilustrowanego Kuriera Codziennego" (zachowałem pisownię oryginału): Mam lat 34, brunet, przystojny, podobać się mogę bez najmniejszej krytyki, kupiec energiczny do pracy, chętnie wstąpię w związek małżeński z postępową izraelitką z modernego typu, która posiada interes lub środki do interesu. Zgłoszenia pisemne do Admin. Kuryera pod "Przystojny" * Dwie młode, zamożne panie z towarzystwa, pragną nawiązać korespondencye z dwoma inteligentymi panami (mile w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna