przystojny

(4 wyniki)
  • taki jest moj mąż. za to kochanek z niego mierny. seksu nie uprawialismy od miesiecy, a jesli juz to nawet nie ma wytrysku. wiem ze gejem nie jest. szczerze, to mi juz nawet to przestało przeszkadzac, bo pomimo tego ze jest swietnym czlowiekiem, nie czuje zadnego pożądania. nie wiem jak to dalej bedzie. ostatnio mysle coraz czesciej o dziecku ale nie wiem czy on bedzie w stanie tego dokonac(!) tragedia...
  • mezowie sa zli, niekochajacy, oziebli, brutalni, a kochankowie przystojni, ciepli, opiekunczy ... a nie jest to tak, ze, cytuje: jak chlop ladniejszy troche od malpy, to juz przystojny ?
  • że wzbudziła Wasze zainteresowanie osoba,która jak sądziłyście nie mogłaby Was w ogóle kręcić? ja miałam od zawsze upodobanie do wysokich(min. 184 cm) i obiektywnie przystojnych facetów wręcz z plakietką "podrywacz" na czole, a nagle wpadł mi w oko facet niższy ode mnie, na pewno nie przystojny(raczej specyficzny) i poza fajnym głosem i poczuciem humoru nie posiadający raczej cech,których szukam u facetów. oszalałam?
  • czy kazdy mezczyzna przystojny zdradza jak uwazacie?Jestem kobieta i mam straszny temerament,a moj maz jest przysojny i nie zabardzo chce codziennie uprawiac sex.Co mam z nim zrobic.on ciagle zmeczony pioradzcie mi cos.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się