Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      przystojny

przystojny

(6 wyników)
    • Oceńcie, czy jestem przystojny ? img232.imageshack.us/my.php?image=koks1mm.jpg
    • Mam 24 lata.Ładna, miła:) Szukam przystojnego, wyjątkowego faceta od 20-28 lat:) , bo kurcze szukam i szukam i pod ziemię się zapadli:) cholerka;)
    • Czy istnieją jeszcze w Zabrzu przystojni trzydziestolatkowie, z którymi można spędzić miło trochę czasu przy kawie i rozmowie? Moje małżeństwo przeżywa kryzys a mi brakuje osoby, która czasem poprawi mi humor. Mężatki koło trzydziestki - a jak tam w waszych małżeństwach?
    • jakie sa wasze typy w tej kwestii? pytam glownie panie,skoro czesc z was i tak sie nudzi i tu zaglada,wiec moze podzielic sie swoim zdaniem,panowie zakladaja takie posty,wiec i my mozemy!! a co;P
    • Ależ On wozi!
    • Tadeusz Wita zna doskonale nasze miasto, zna nasze problemy jak nikt inny. Nie prawdą jest, że jako poseł jest tylko figurantem. W Warszawie bardzo zabiegał o sprawy naszego miasta. On po prostu kocha Śląsk. Jest Ślązakiem z krwi i kości. Chłop co nie boi się pracy. Stawiam na Witę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się