przystojny

(9 wyników)
  • Oferte ta kieruje do kobiet,które maja ochote przezyc cos nowego.Spełniam wszystkie skrywane marzenia erotyczne.Jestem 26 letnim przystojnym facetem z Krakowa i możesz mnie wynająć na jak długo zechcesz. ps-bliższe informacje wysylam na adres mailowy kkkk276@wp.pl
  • Dzis jakaś cizia w TVP powiedziała, ze Adam Małysz jest jednym z najprzystojniejszych polskich sportowców? Zatem jutro idę chyba z zaległą wizytą do okulisty i poproszę o recepte na szkła z lupkami, bo jedyne co pasuje do Adama M. to piosenka "przeleć mnie...".
  • Przyglądam mu się i jakoś ciężko mi to stwierdzić.
  • mnie do salonu, to jestem, czeeeeee, a teraz się rozejrzę po wnętrzu, zlustruję zwierciadła w złoconych ramach, sofy i k@n@py, popatrzę na gości i chyba rozpłaczę
  • Na kogo w telwizji patrzycie z przyjemnością?
  • Dlaczego tak trudno trafić jednocześnie na dobrego i porządnego mężczyznę? Czy wszyscy mężczyźni to świnie? Skończmy ze stereotypowym myśleniem i poznajmy prawdę o mężczyznach... Zasada nr 1: Porządni mężczyźni są brzydcy. Numer 2: Przystojni mężczyźni nie są porządni. 3. Przystojni i porządni mężczyźni są homoseksualistami. 4. Przystojni, porządni i heteroseksualni mężczyźni są żonaci. 5. Mężczyźni, którzy nie są przystojni, lecz są porządni, nie mają zwykle pieniędzy. 6. Mężczy...
  • Przeczytane w Superexspresie: "Podczas gdy Telewizja Polska zdjęła z ramówki i nie chce więcej emitować serialu "Czterej pancerni i pies", już od najbliższej niedzieli nasz kultowy serial o przyjaciołach z jednego czołgu będzie emitowany w Czechach. U naszych sąsiadów czterej pancerni nazywać się będą "Ctyri z tanku a pes". - Już od dawna zabiegaliśmy o możliwość pokazania naszym widzom "Pancernych", bo filmy z tamtej epoki cieszą się u nas dużą popularnością - mówi Irena Mani...
  • jak w zwykły dzień? Proszę powiedzcie,bo muszę wiedziec do godz 10 :)
  • Fakt": 15-letnia Kasia zmarła na fotelu dentystycznym. Lekarz, który dał jej znieczulenie, przedawkował środek. Prokuratura postawiła anestezjologowi zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci dziewczynki i przekroczenia uprawnień. "Kasia uwielbiała sport, biegała w maratonie. Świetnie się uczyła. Za osiągnięcia w szkole dostała nagrodę premiera. Ale panicznie bała się bólu" - wspomina jej mama. Rodzice postanowili wybrać gabinet dentystyczny, gdzie zabiegi przeprowadza się pod n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się