Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      przystojny

przystojny

(20 wyników)
    • waszym zdaniem to jaki ?
    • kobiete? mam 28 lat a przez moja niesmialosc jestem wciaz sam i jestem prawiczkiem!!mimo ze jestem przystojny i bogaty, nie mam pewnsci siebie i nie umiem zrobic 1 kroku,pomozcie
    • moja mama i jej kolezanki mi mowia zawzsze ze jestem przystojny ale dziewczyny z klasy mnie unikaja ,nie wiem czemu> nie podrywaja mnie? chyba sie boja ladnych facetow tak samo jak faceci sie boja ladnych kobiet
    • jestem przystojny ale i bardzo niesmialy, w stosunku do kobiet, a jak wiadomo kobieta nie robi pierwszego kroku i ja tez bo jestem niesmialy to zamkniete kolo, mam 25 lat a jestem prawiczkiem, marnuje sie w ten sposob, jak tu "wyrwac " jakas ladna kobiete? macie jakies rady?
    • ...więcej niż pięknych kobiet? Z moich obserwacji wynika, że tak w istocie jest, a przystojni faceci zadają się z reguły z kobietami o niezbyt atrakcyjnej powierzchowności. |Wniosek| To kobiety powinny zabijać się o mężczyzn, a nie odwrotnie. Jest inaczej, bo duża część facetów to zaprzedajne dzifffki, które puszczają się na lewo i prawo skazując tym samym zdrową, wartościową cześć populacji męskiej na dewaluację jej wartości. Co Wy na to kobiety i mężczyźni? Czy polskie sp...
    • tak się zastanawiam, czy przystojni mężczyźni częściej zdradzają niż ci mniej przystojni....bo jak ja spotykalam sie z kims przystojnym to ciągle mialam wrazenie, ze on moze miec kazda i, ze mnie zdradza...dlatego teraz wole facetow mniej urodziwych....
    • img232.imageshack.us/my.php?image=koks1mm.jpg
    • chce sie dowiedziec tylko czy jestem przystojny, bo w realu ciezko o to zapytac a wiec wyslalbym wam albo umiescil gdzies kilka roznych fotek , i jedna z nich byla by moja a wy byscie pisaly ktory facet sie wam podoba ok? gdzie moge umiescic te zdjecia
    • Jestem w ostatniej klasie LO,mamy nowego nauczyciela od września,ostatnio zauważyłam że często sie na mnie gapi,zagaduje na przerwach.Znam go wcześniej bo chodze do jego żony na korki z ang.Może dlatego jest zemna tak zainteresowany...ale najgorsze jest to że mi sie podoba,jest młody 27 lat i przystajny.Zaprasza mnie na nie winne spacery,a kiedy czegoś odmuwie,odbija sie to na lekcji.Co mam robić?:(z jednej strony facet mi sie podoba,chociaz ma żone,no ale z drugiej strony wiem że...
    • ponadto, goracego w łóżku. jedynie w celach 'eksploatacyjnych' a scislej: do wyuzdanego i dlugiego seksu.
    • Chciałabym poznac opinie pań na ten temat ? Czy zdarzyło wam sie poznac takich facetow.Mam na mysli faceta przystojnego , z klasą...a zarazem z wielkim sercem i poczuciem humoru?
    • ostanio w angorze czytalem ze kobiety przejely inicjatywe i ze to one teraz robia pierwszy krok i podrywaja facetow, a to bzdura tyle chodze na imprezy dyskoteki i zadna ani mnie ani moich kumpli ni epoderwla , co za bzdury pisza w tych gazetach, a dodam ze jestesmy przystojni , mamy kase i chodzimy na silownie
    • Wydaje mi sie ze zbyt nachalna i oklepana w Polsce opina zwlasza wsrod polskich kobiet ze polscy mezczyzni nie sa atrakcyjni. Szczegolnie razi artykul ktory przeczytalem rowniez w Gazecie okolo rok temu; W tym artykule pani redaktor idealizuje "piekna polska kobiete" ktora jest rozchwytywana na Swiecie, jako piekna i wierna, zaradna, madra zona. Natomiast o polskim mezczyznie panie redaktor pisze ze jesli woglole sa atrakcyjni zagranica to jedynie dla pan z bylych republik ZSSR....
    • HEJ!MAM DYLEMAT... A WŁAŚCIWIE TO SIĘ TROCHĘ BOJĘ, JESTEM ZAGUBIONA I NIE WIEM CO ROBIC. NIEDAWNO ZAKOŃCZYŁAM SWÓJ ZWIĄZEK ZE STARSZYM O 14 LAT FACETEM ( JA MAM 19)...BOLI MNIE TO BARDZO. WINA LEŻAŁA PO OBU STRONACH, ALE TO JA CZUJĘ SIE BARDZIEJ OSZUKANA... POWODY NIE SĄ WAŻNE. ...TERAZ BOJĘ SIE ZAUFAC JAKIEMUŚ FACETOWI.. HEHE JAKIEMUS.. NO WŁASNIE... OSTATNIO POZNAŁAM TAKIEGO JEDNEGO...A RACZEJ ON MNIE POZNAŁ...ZNAŁAM GO TYLKO Z WIDZENIA I ZAWSZE UWAZAŁAM, ZĘ TO NIEZŁE "CIACHO".. ...
    • jest to odnosnik tp postu ponizej" na co zwracacie uwage u faceta" , wszystkie kobiety , ale to wszystkie patrza na wyglad, robia to nawet podswiadomie, chrakter i staus owszem te zjest wazny ale najwaznijeszy jest dla kobiety wyglad , mimo ze wiekszosc z nich deklaruje ze wyglada jest nie istotny, to bzdura, wiem to na swoim przykladzie poznalem przez net dziewczyne, rozmawialismy ze soba codziennie po kilka godzin, bardzo dobrze si erozumielismy, potem prezz telefon,...
    • jacy sa faceci spod barana bo ja nie wiem ale z moim to jest ciezko, albo tacy sa w pozyciu faceci. pozdrowionka. pa pa.
    • Jestem ciekawa czy istnieją takie "profesjonalne" agencje gdzie można wynająć sobie takiego przystojnego inteligentnego np. po to aby poszedł z tobą na rodzinną impreze. Nie chodzi mi o to aby wynająć jakiegoś napaleńca no godziny bo nie chodzi tutaj o sex. pozdrawiam Piszczie jezli ktos miał juz jakieś doświadczenia w tej kwestii.
    • witam, wiadomo ze facet jesli bedzie mial wybor miedzy glupia a ladna a brzydka lub przecietna ale madra , to w 99% wypadkow wybierze glupia ale ladna, wiadomo faceci sa wzrokowcami,a jak jest z wami kobietami, powrzechnie bylo sie uwazac ze kobiety patrza na wnetrze a dopiero potem na wyglad zewnetrzy, no jest jeszcze portfel ale to osobna sprawa:).jak to jest?
    • teraz ja prosze o Wasze opinie, mam problem dosc idiotyczny, aczkolwiek tego czasu dla mnie wazny. Jestem w trakcie poznawania faceta, wydawaloby sie, ze calkiem normalnego. Korespondujemy mailowo i nie mielismy jeszcze okazji, by sie spotkac, ale On zaproponowal spotkanie. I zaczynaja sie schody. Facet ma po kolei w glowie, jest przystojny i bardzo sympatyczny, no wlasnie, wydaje mi sie, ze za bardzo. Nie znamy sie, a On pisze "Sloneczko, tesknie, jestes cudowna"... i takie tam. ...
    • wg mnie nie ma nic podniecajacego w bzykaniu prostytutki, kobiety takie nie dosc ze udaja, sa kiepskimi aktorkami, nie staraja sie, sa ozieble, wulgarbne czesto, bardzo plytki eintelektualnie, proste,zimne suki,wyrafinowane,z urody brzydkie lub przecietne, skad w takim razie tyle burdeli, czy naprawde jest tylu frustratow ktorzy tam chodza? frajerow?przeciez po wizycie w burdelu ma sie moralnego kaca , przynajmniej ja tak mam,bylem raz i juz wiecej nie pojde, jestem zbyt mlody i p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się