przystojny

(8 wyników)
  • ... na tym zdjęciu: [img]https://weblogs.thecw4.com/entertainment/rashedas-rundown/Colin_Farrell-1-In_Bruges.jpg[/img] Bo tu już nie: [img]https://imagecache2.allposters.com/images/84/039_47329.jpg[/img] :>
  • sympatyczny i do tego jeszcze ambitny i ma rewelacyjne poczucie humoru może nie mieć kobiety? Tak tylko pytam :P Być może ma jakiś ukryty feler, ale w to na razie nie wnikam. Załóżmy, że nie ma.
  • mężczyzn, a teraz albo mi klapy z oczu spadły, albo jakoś na jesień więcej ich na miasto wylazło. Miło tak niezobowiązująco nakarmić swoje zmysły i zmysł estetyczny rozpieścić. Dzisiaj panów takich - dwóch :)
  • Stało się. Do dziś myślałam, że to chwilowe, że opanuje dziwny stres i zdenerwowanie przed tym facetem, ale po dzisiejszym moim z nim spotkaniu wiem, że to mi się tak łatwo nie uda. Widujemy się w pracy, sporadycznie. Początkowo ja do niego wydzwaniałam w sprawach służbowych, teraz role się odwróciły. Dziś przyszedł po dokumenty, w jednym z nich był błąd, musiałam poprawić na miejscu. Miałam wrażenie, że patrzy mi na ręce. Zaczerwieniłam sie, bełkotnęłam coś by usiadł i poczekał (nie usiadł),...
  • ... przystojna kobieta? ;P Pytanie nie tylko do panów. ;)
  • Idę sobie po zakupy spożywcze, jako że zamierzam zostać kochanką, przyjaciółką i strażniczką domowego ogniska w jednej osobie. Pada jak jasna cholera, więc uzbrojonam w parasol. Cóż, militarna metaforyka jak najbardziej na miejscu... Pan przede mną schyla się, żeby zawiązać buta. W momencie, kiedy go wymijałam, pan się wyprostował i tym sposobem wsadził sobie w oko drut od mojego parasola. Rozdarł się jak dziki, na szczęście był miły i powiedział, że nic się nie stało. No, cóż, z tym ...
  • Przeglądam sobie ogłoszenia towarzyskie i którymś z kolei widzę jak pan pisze o sobie 'podobno przystojny'. :-) To jaki to jest pan? Czy dobrze rozumuję, że w taki sposób określają się mężczyźni niepewni tego jak ich fizis jest odbierane? A nasi forumowi panowie są przystojni czy podobno przystojni? :-)
  • ADAM - nudny i ma małego pyrdka, suchar, nie myje uszu ADRIAN - ogląda kreskówki, a gdy nikt nie patrzy, biega w damskich ciuszkach ALBERT - uroczy i śmieszny, ale niestety pedał ALEKSANDER - ładnie i mądrze mówi, łasy na łapówki ALFONS - imię instytucja, niedomyty, ulizany krętacz ALFRED - zawodowiec w dziedzinie masturbacji ALOJZY - oślizgły typ, pewnie zoofil AMBROŻY - samotnik z brodą, miejscowe dziwadło ANDRZEJ - wie co w życiu najlepsze, jada wieprzmaki, chodzi jak gej ANATOL -...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się