pupa

(10 wyników)
  • 2 tygodnie temu spadłam ze schodów na pupę, strasznie bolało i do dzis boli mnie kość ogonowa, zwłaszca gdy wstaje z pozycji siedzącej. Przestanie w końcu boleć, czy iśc do lekarza, bo co - mogła sie złamać???
  • Witam serdecznie Was dziewczyny. Otóz chciałam się podzielić moim kłopotem, który mnie trapi od trzech dni. Oczywiście do lekarza się już umówiłam, ale sumienie moje nie daje mi spokoju - strasznie się martwię. Otóż 3 dni temu pojawił mi się w okolicy odbytu taki guzek, wygląda jak hemoroid, ale w sumie nie wydostał się z odbytu, jest jakby obok. Jak patrzałam na niektóre zdjecia, to wygląda jak to schorzenie, które nazywa się "zakrzepica splotu okołoodbytowego" lub coś w tym st...
  • Mam pewien problem ! Od dluzszego czasu mam na tylku krostki ktorych sie nie umiem pozbyc!!! Czy moglby mi ktos powiedziec czy jest na to jakas masc i jak sie nazywa ? chetnie ja zakupie w aptece !
  • Mam problem i żaden dermatolog mi nie pomógł. Mam 22 lata. Na pośladkach i górnej części ud pojawił mi się w zeszłym roku taki grysik pod skórą. Dodatkowo na pośladkach robią się z tego ropne wypryski. nie znam przyczyny bo dbam o higiene, nie jestem na nic uczulona. Latem zeszło to a teraz znowy sie pojawia. Lekarz powiedział ze może to byc alergia na kosmetyki perfumowane, balsamy, ale to nie to bo zrezygnowałam już z balsamów na rzecz oliwki dla dzieci, zamiast stringów i koron...
  • Na ktorej czasem wyskakuja jakies ropne pryszcze? :( Prosze, nie radzcie mi zadnych peelingow i balsamow, bo to dziala tylko chwilowo. Wyprobowalam tez smarowanie mascia witaminowa i nic. Wstydze sie tego tylka jak nie wiem co :( Pomocy...
  • zrobilo mi sie w okolicy odbytu cos dziwnego. Otoz powstal tam jakby taki obrzek (zgrubienie), pod skora wielkosci trzech pestek np. wisni. To ,,cos" pobolewa. Nie mam pojecia co to jest i skad sie wzielo :( Strasznie wstydze sie isc z tym do lekarza, zreszta nawet nie wiem do jakiego :( Pomozcie!
  • Dziewczyny,mam pewien problem ze skorą na pośladkach- po 8 godzinach pracy, siedzenia na tyłku w sztucznych spodniach ( takie niestety mamy kostiumy słuzbowe )- całe pośladki mam w drobnych czerwonych krostkach, które nie swędzą,moze trochę pieką no i nieładnie wygladają. Myśle, ze to potówki. Smaruje po kapieli Tormentiolem albo Sudocremem- pomaga, bo do rana nic nie mam, no i co z tego,jeśli po południu jest to samo. Nie chodze juz w stringach, tylko bawelnianych spodenkach, zeb...
  • moze ktos wie?
  • Moj temat moze wydaje sie dziwny ale tak jest urodzilam dziecko w kwietniu i od tego czasu bardzo chudne od pasa w dol moje nogi ,pupa sa bardzo szczuple waga 54 jestem szczupla z natury ale nigdy przed nie bylam taka szczupla razy co to moze byc? Czy ktos ma podobnie lub wie dlaczego? Sama skura i kosci na pupie . Dodam ze jak rodzilam dostalam zastrzyk usmiezajacy bol i co dziwne to to ze czasami jeszcze go czuje tzn w w miejscu gdzie mialam zrobiony mam troche obolale , czy to...
  • razem z mezem staramy sie o dziecko.na ostatniej wizycie lekarz zrobil mi usg jajnikow i okazuje sie, ze jest jeden dominujacy, wyliczyl, ze 30 maja bede miala jajeczkowanie.mam problem bo moja macica ma tylozgiecie i po stosunku wszystko od razu wylatuje, lekarz powidzial, ze po stosunku mam trzymac nogi w gorze a pod pupa miec poduszke, tak mam lezec jakies 20 minut.a moze ktoras z was podzieli sie innymi informacjami i radami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się