Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      pytanie do eksperta

pytanie do eksperta

(4 wyniki)
    • Dziś zarejestrowałam się na tym forum i szczerze mówiąc nie bardzo wiem jak z niego skorzystać... Otóż mam pytanie do eksperta dotyczące tego czy jestem bezpłodna cze nie. Nie wiem czy powinnam zostawić te wiadomość tutaj czy gdzię indziej ale napiszę tutaj, a jeśli okaże sie to błędem proszę kogoś kto się na tym zna o pokierowanie mnie w odpowiednim kierunku:)
    • Witam, Mam mały dylemat. Dostałam od mojej Pani dr duphaston- bo sie zaczynamy starac (6-miesiecy bez leków i badań, 3 cykl świadomy) , mam nieregularne miesiaczki, to podobno nie PCO a prawdopodobnie skopany progesteron. I teraz pytanie moje (cykle od 30-90dni!!!) mam brac duphaston od max 25dnia cyklu, jak mam znaleźć owu? Mierze tempke ale to dopiero 10dcyklu i tempka ciagle miedzy 36.22 a 36.35, moze sie przeciez zdarzyc ze nie podskoczy(czyli brak owu?). A jesli owu wysta...
    • Cześć wszystkim! Od dawna czytuję wątki na tym forum i wiem, że wiele z Was dysponuje szeroką wiedzą, która być może pomoże mi uporać się z problemem, który mnie dotyczy. Mam za sobą 3 poronienia. Zrobiłam już mnóstwo badań(toxo, różyczka, listerioza, bruceloza, CMV, hormony tarczycy, p-ciała kardiolipinowe, badania genetyczne; mąż nasienie) - wszystkie o.k. Postanowiłam prześledzić temat immunologii. Oczywiście przeczytałam wszystkie informacje odnośnie Łodzi i prof. Malinowskie...
    • Dziewczyny, od piątku nie mogę wejść na stronę bociana. Nie wiecie, co tam się dzieje? Czytałam w którymś poście, że przez sobotę i niedziele nie będzie wejścia, bo jest konserwacja bazy danych. Ale teraz to jest tak dziwnie, strona sie otwiera, a kiedy wciskam pytania do eksperta czy którykolwiek z iinych tematów, to nie otwiera się, tylko jest jakaś natka po angielsku, że nie ma wejścia czy coś takiego. Nie wiem, też macie cioś takiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się