rajd

(3 wyniki)
  • Stukot kopyt, szum drzew, szelest pól kukurydzy, szemranie rzeki. Dobre humory i uśmiechnięte twarze. Tak wyglądały trzy dni Śląskiego Rajdu Konnego Osób Niepełnosprawnych Katowice - Wisła Ośrodek Hipoterapeutyczny PADOK zorganizował Śląski Rajd Konny Osób Niepełnosprawnych na trasie Katowice - Wisła. - Każdy dzień Rajdu podzielony był na trzy lub cztery odcinki ok0ło dwugodzinne, gdzie w dwóch lub trzech jechały konno osoby niepełnosprawne, a jeden odcinek wierzchem pokonywali wolontariu...
  • Tegoroczny Dakar, mimo że trwa zaledwie od kilkudziesięciu godzin, zdążył już zebrać śmiertelne żniwo. W niedzielę, na trasie pierwszego odcinka specjalnego - zmarł 38-letni motocyklista - Argentyńczyk Jorge Martinez Boero. Prowadzony przez niego motocykl wypadł z trasy na dwa kilometry przed metą oesu, w oficjalnym komunikacie stwierdzono, że przyczyną zgonu był atak serca. Lista nekrologów po pierwszym odcinku rajdu mogła być jednak dłuższa. W połowie trasy swój pojazd w pośpiechu opuści...
  • Ja trochę spóźniona bo byłam zajęta innymi sprawami i niestety nie zdam wam relacji bo bawiłam się zupełnie gdzie indziej. Zdradziłam Nikisz ale jak się ma okazję przeżyć niezapomniane chwile niczym z filmu "Co ludzie powiedzą" to koło na Nikiszu wysiada:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się