Forum Regionalne Śląskie Tychy
ZMIEŃ
      rajd

rajd

(12 wyniki)
    • Nie wiem kto wydaje takie głupie pozwolenia.... To jakies nieporozumienie , niedziele kazdy chce odpocząc a te barany w szrotach (maluch,polonez,duzy fiat,stare peugoty, renaulty) bucza juz ktoras godzine!!! Co za duren zgadza sie na takie imprezy , w dodatku nikt tego nie oglada!!
    • Wzorem lat ubiegłych organizowany jest wyjazd z Tychów na potężną prestiżową impreze rowerową w Bielsku-Białej, która odbędzie się 23 kwietnia 2006r. Tym razem wyjeżdżamy na XX Rodzinny Rajd Rowerowy w Bielsku-Białej. W ubiegłym roku zostaliśmy wyróżnieni jako najliczniejsza i najlepiej zorganizowana grupa. Czy uda nam się powtórzyć sukces z przed roku ? To już zależy od Was! Dlatego już teraz Serdecznie Zapraszamy na kolejny rajd 23 kwietnia 2006r. Więcej informacji zainte...
    • Właśnie tam jade. YEAAAAAHHHHHHH! Kuzaj wczoraj szalał, mam nadzieję, że dziś utrzyma prowadzenie. Kotlino Kłodzka, przybywam!!!! P.S. Oglądał ktoś wczoraj to co w sejmnie się działo? Cały wieczór przesiedziałem przed tvn24, bo ciekawie było:)
    • tychy.naszemiasto.pl/sport/626167.html Niezła gratka dla miłosników sportów samochodowych.
    • smrod halas i diabbelskie wyczyny.
    • Świetna imprezka zwłaszca dla tych co lubią jazdę na rowerze. Moze by go tak nieco wydłużyć do Tychów??? Np parkami i lasami przez Czechowice i Pszczyne?????
    • W sobotę 5 czerwca odbędzie się 7. Rajd AC Pokale. Tradycyjnie już organizatorem imprezy będzie Automobilklub Śląski. Trasa trzeciej rundy Pucharu PZM będzie się składała z 11 oesów o łącznej długości 75km. Podobnie jak w ubiegłych latach, zawodnicy trzykrotnie będą pokonywali odcinki na autodromie w Tychach oraz Imielinie. Ciekawostką jest, że jeden z oesów będzie przebiegał przez centrum Tychów. Oficjalna stroan rajdu: www.imielin.elisa.pl W imieniu orgznizatora zapraszam w...
    • czy ktoś wie o której zaczyna się tyski rodzinny rajd rowerowy(27.06.09r)i jak przebiegać będzie trasa?Pozdrawiam.
    • Witam! Chciałbym serdecznie zaprosić na Rozpoczęcie Sezonu Kolarskiego 2006, które odbędzie się 2.04.2006r Impreza jest otwarta dla wszystkich, więc jeśli ktoś długo nie jeździł to ma okazję postawić swoje pierwsze kroki na rowerze. Z paprocan będzie wspólny przejazd na metę rajdu w Kobiórze. Trasa wyniesie nie więcej niż 20 km w obie strony. A oto szczegóły: Czas i miejsce: 2 kwietnia 2006 roku Tychy - Kobiór Program: 10:00 – Zbiórka uczestników na Ośrodku Wypoc...
    • Zdjecia z rajdu: fotogalerie.pl/galeria/kaner1180 Jeszcze mi troche zostalo do obrobienia... zamieszcze w najblizszym czasie;-) Pozdroo
    • bo ja tak, czym starszy tym lepszy nie jestem typem "typowego" amanta filmowego, ale mam cos w sobie co czyni mnie oryginalnym, wartym blizszego i/lub glebszego zainteresowania nie jestem tez typowym polskim samcem z wasiskami, brzuszyskiem, nieporzadkiem w zebach, w byle jaki ubior odziany nawet po glebszym potrafie o siebie zabrac, znaczy sie z chociazby, ze z japy zwasze swiezo zainteresowania tez mam glebsze, rajdami sam. motocyklami i podobnymi dla tluszczy uciechami z lekka ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się