rajd

(6 wyników)
  • Przed rajdem mówi i wygląda tak: www.sport.pl/video/12,98305,6750760,Loeb_dla_Sport_pl__w_Rajdzie_Polski_Polacy_nie_maja.html Zobaczymy co powie po zakończeniu :)
  • Lubicie? Ja jestem komletną wariatką na ich punkcie!!!! I nie mogę sie już doczekać, bo 5-6 września jest rajd wisły:))) i serwis mają w moim mieście:))) LA LA LA LA LA LA LA LA :-) Kurde, a koło mojej pracy jest Hotel i śpią w nim SUMA/PYPNO i Kucharczyk :D:D mam widok z okna na ich autka rajdowe:)) Czaje kiedy wstana i idę do nich zagdać:D
  • trwa Rajd Dakar, zacna impreza z bogatą historią dziś było własciwie smutno ale też jakby swojsko i humorystycznie;) co zrobił Coma? [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/3517/captured1ar1.jpg[/IMG]
  • tak własnie sie to odbyło dziś, oprócz Loeba był jego kolega z ekipy Dani Sordo przybyłem na tyle pozno ze zastałem widok pt "ludzie ludzie wszedzie ludzie" i marne szanse na przylukanie na zywca ino z telebimu i to tez przy wyciagniecu na max swoich dumnych 178 w kapeluszu potem sie przerzedziło i mozna było fotek nawet pocykac oraz obcowac wizualnie z geniuszem kierownicy z odległosci bliskiej przez caly czas były piekne dzwieki ryczących cytryn wrc i smród palonych gum mmrrrr...
  • dla odmiany w stosunku do poprzednich dni zaczeło padac:) a miałem plan zrobic rajd rowerowy by night
  • Pytanie(16)

Ok, kobiety mogą o tych swoich francuskich coś tam pisać, to ja mogę zadać fundamentalne pytanie, rajdy czy wyścigi? Innymi słowy, Colin czy Forza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się