Forum Turystyka Polska ROZTOCZE
ZMIEŃ
      rajd

rajd

(7 wyników)
    • Ja tak i pamietam te piekne piosenki o roztoczu. A jeszcze jak swym specyficznym glosem spiewal je nasz przewodnik Dyrylo .
    • W związku ze spodziewaną dobrą pogodą w niedziele 27 lipca zamierzam odbyć wycieczkę rowerową po Roztoczu. Osoby chętne do przejażdżki zapraszam. Zbiórka na parkingu przy Ośrodku Edukacyjno - Muzealnym Roztoczańskiego Parku Narodowego w Zwierzyńcu o godzinie 9.00. Sugerowany przebieg trasy: Zwierzyniec-Florianka-Nowe Górecko-Józefów Roztoczański(PKP)-Senderki-Lasowce-Zwierzyniec. Dystans ok 30 km,trasa przebiega głównie poza asfaltem. Tempo dostosowane do najwolniejszego rowerzysty. ...
    • Susiec(14)

Czesc, mam prosbe mala do Was. Pisze pewna prace na studia i bardzo chcialbym sie dowiedziec jak kursuja wszelkiego rodzaje busy/ busiki z tej wspanialem miejscowosci do Zamościa, Lublina i np. Rzeszowa. Nie jest latwo mi to wyszukac na stronkach.. z gory dziekuje i pozdrawiam cale roztocze ze (tez super ;)) Slaska
    • Czytam ofertę weekendową gmin Lubelszczyzny, w dzisiejszym Dzienniku Wschodnim. Wszystkich przebiła gmina Jozefów. Atrakcją tu jest II Ogólnopolski Józefowski Rajd Rowerowy, plus konkurs Konkurs Piosenki Turystycznej, plus koncert kapeli Drewutnia. Program rajdu rowerowego : Górecko, Florianka, miod od Kozaka ze wsi Kozaki , Brzeziny, torfowisko Jezior, Błudek, leśniczowka Borowe Mlyny, Fryszarka, popas z pierogami. Kwatery w okolicznych gospodarstwach turystycznych wokół Zwie...
    • Dość dużo pisze sie na tym forum na temat Roztocza Pł. Ale myśle, że zachodnia część Roztocza też jest ciekawa (jednak nie byłem tam jeszcze). Lasy Janowskie najczęściej kojarzą się z partyzantką II wojny światowej. Ale ponoć ciekawy tam jest park krabrazowy, Janów Lubelski z sanktuarium, ekspozycja taboru kolejski leśnej. Może byliście?
    • szukam osób chętnych do popołudniowo-wieczornych bądź weekendowych wypadów pieszych lub rowerkowych w okolicach tomaszowa i nie tylko. chętnym podaje adres do kontaktu asperka@poczta.fm
    • witajcie drodzy:) Jak wasze samopoczucie wiosenne sie ma?? Niebawem opuszczam nasze piekne regiony, ale jeszcze ciesze sie dobrodziejstwami pieknej przyrody! Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się