ramie

(5 wyników)
  • czy da sie zrobic to badanie w ramach ubezpieczenia ? Czy tylko prywatnie? Czy macie jakies doswiadczenia ? A jesli mozna, to gdzie w Warszawie ? Pozdr
  • Mozna tak np. podleczyc endometrioze. Czekam na info. Ania
  • dzwoniłam właśnie do gin. i potwierdził że mam przyjść na pierwsze badania hormonów między 6 a 8 dniem cyklu,póżniej mam przyjść ok. 12 dnia a trzeci raz ok. 16-18 dnia(?)coś to dla mnie dziwne:( co mam robić? zaczynam wątpić w to z eON mi pomoże :( wie co robi? ( cykle mam co 29 ,30 dni :(
  • Czy monitoring cyklu trzeba robić w klinice , w której się leczy czy można w dowolnej przychodni. Dopiero zaczęłam leczenie ,ale obawiam się,że nie wyrobię z czasem.
  • Cześć.Czy któraś z was mogłaby coś więcej powiedzieć mi o monitoringu owulacji?Jak często chodzi się na takie usg, czy istotne sa pory dnia (mam nienormowany czas pracy), czy koszty są za "pakiet" obejrz4ń niższe niż za pojedyńcze wizyty? Jestem zielona w ty temacie-w zeszłym cyklu nie upolowałam testami owulacyjnymi dni płodnych, więc chyba muszę tak się za sprawę zabrać...A może mogłybyście polecić mi u kogo w Krakowie.Będę zobowiązana.Pozdrawiajęc-Zuzanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się