ramie

(17 wyników)
  • Czy jest możliwe ? Jaką metodą? I gdzie w Polsce możliwe?
  • Dziewczyny gdzie w Warszawie można zrobić biopsję piersi w ramach NFZ? Pozdrawiam serdecznie, Agi
  • jak w temacie.. czy któraś z Pań orientuje się gdzie w Krakowie można bezpłatnie usunąć nadżerkę?
  • martwie sie o swoje zdrowie,problemy w mojej przychodni doprowadziły do tego ze nie mam dla siebie pediatry.MOge zrobic badania na własną kieszen,ale jakie???boli mnie prawa reka,ramie:( pomózcie.
  • pomozcie prosze.. wiem, ze niektore prywatne przychodnie maja podpisane umowy z NZOZ - moze znacie jakas..? u mnie w przychodni zapisano mnie dopiero na piatek a zdaje sie ze zlapalam jakas grzybice.. pozdrawiam
  • Witam! Nie tak dawno lekarz zasugerował mi przeprowadzenie tego badania, ale w prywatnej klinice za ok 250 zł. Niestety nie mam szans na wyłożenie takiej sumy. Czy można to badanie jakoś zrobić w ramach ubezpieczenia czy tylko prywatnie? Bardzo proszę o podopwiedź.
  • Dziewczyny, Poradźcie proszę. Czy jest problem z takim skierowaniem? Czy prosić o nie zwykłego lekarza pierwszego kontaktu? Trzeba jakoś to specjalnie uzasadniać? dzięki
  • Pilnie poszukuję dobrego i sprawdzonego lekarza ginekologa-endokrynologa w Warszawie. Mam zespół policystycznych jajników i szaleństwo hormonalne nie z tej ziemi.
  • Gdzie mozna w Warszawie zrobic dobra operacje zylakow na nogach w ramach Funduszu? czy ktos wie o dobrym lekarzu naczyniowym? Bylam niedawno w klinice przy szpitalu Bielanskim, ale w tym roku juz nie ma przyjec :( A sytuacja u mnie nieciekawa...
  • Mam 25 lat byłam u ginekologa ale cytologii nie miałam (byłam w ramach NFZ..)Teraz myślę o prywatnej wizycie.Czy powinnam się jakoś przygotować i czy można ja "z miejsca zrobić"?W którym dniu cyklu najlepiej? Czy należy się umówić na samo pobranie materiału? Dzięki
  • Poszukuje pilnie dobrego endokrynologa w Lublinie ale nie prywanie tylko z umowa z NFZ -pozdrawiam Julita
  • najlepiej w ramach NFZ choć moze być prywatnie.jak prywatnie podajcie tez cenę za wizytę.
  • znacie jakie sprawdzone, czy medela sa ok?
  • Witam Was serdecznie, powinnam zrobic badanie cytologiczne. Stad moje pytania: gdzie w Krakowie i za ile mozna wykonac badanie? Czy istnieje mozliwosc wykonania go bezplatnie w ramach ubezpieczenia? Z gory dziekuje za infomracje! Pozdrawiam! kate
  • czy jesli sie łatwo "łapie" infekcje grzybicze mozna w ramach zapobiegania czesto-bo po kilka razy w miesiacu -stosowac Clotrimazol w kremie? czy takie ciągłe "podleczanie" nie zaszkodzi??
  • czesc czy ktos wie gdzie we wroclawiu bedzie to bezplatne badanie piersi w ramach akcji avonu???przeszukałam net i nic nie znalazlam a ponoc akcja zaczyna sie od 15wrzesnia a to juz tuz tuz...wiec jak to jest z z tym wroclawiem? wiecie? dzieki
  • no właśnie, od dwóch ponad miesięcy próbuję zapisać się na wizytę do mojego ginekologa i co? brak wolnych miejsc ale oczywiście jeśli tylko zapłacę 60 zł to w tej samej przychodni w tym samym gabinecie, na tym samym pieprzonym fotelu pan doktor przyjmnie mnie już na drugi dzień.Do tego dochodzi cena za wymrażanie nadżerki- 170 zł, a jak mnie nie stać to mam dzwonić i się dowiadywać o wolne terminy.W ramach reklamy napiszę ,że jest to przychodnia na Żwirki i Wigury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się