Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      ramie

ramie

(9 wyników)
    • Na jakie badania kontrolne może skierować mnie lekarz pierwszego kontaktu w ramach funduszu? Chciałabym sprawdzić stan swojego zdrowia zanim zacznę się leczyć.
    • Poszukuję jakiegoś adresu , gdzie można znaleźć listę specjalistów przyjmujących w ramach NFZ, ewentualnie jakiś aktualny telefon lub cos podobnego
    • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3929830.html Do pracy doktorzy.... :DD "Jestem Mucoś - łoś nad łosie, przeziębieniu gram na nosie"....
    • Witam, mam takie pytanie, skorzystałem z porady lekarskiej w ramach Nocnej i Świątecznej Opieki Zdrowotnej, jestem ubezpieczony w NFZ. Zdawało mi się, że tego typu porady są w ramach ubezpieczenia, ale dostałem fakturę do zapłaty. Zastanawiam się, może ja czegoś nie doczytałem i rzeczywiście moim obowiązkiem jest uiścić tę opłatę, czy może powinienem przekazać tę fakturę swojemu ubezpieczycielowi? Szczerze mówiąc jestem w kropce. Dzięki za wszelkie odpowiedzi
    • Malkontent na prezydenta, Poloznik na ministra SZ, Lepper na premiera.
    • ubezpieczenia.wp.pl/POD,8,hor,3,p,4,ver,w,wid,9556852,wiadomosci.html?rfbawp=1200293559.226 Proszę zwrócić uwagę jaka kwota ubezpieczenia i kto będzie niby mógł się ubezpieczyć...Nic nie wiadomo o okresie karencji etc...
    • Pytanie głownie do nie-adwokatów Ile powinien zarabiać adwokat? Taki, początkujący, taki ze stażem - 10 lat, kończący karierę?? Proszę o odpowiedź - sumy konkretne, netto Ja uważam, że każdy adwokat powinien zarabiać góra 80% płacy minimalnej Poza tym powinno się odebrać prawo wykonywania zawodu adwokata 20% adwokatów - od razu ich wydajność wzrosłaby co najmniej o 50%!! No i co najważniejsze - oni nie mogą wyjechać za granicę do pracy, bo prawo w każdym kraju Europy jest trochę inne....
    • Jak nie dadzą podwyzek i nie zreformują tego dziadostwa, to sie zwalniam, nigdzie nie wyjeżdzam , praktyka prywatna mi wystarczy,co najwyżej zatrudnie sie w jakims POZ-cie na 1/8 etatu jsko konsultant. pacjentów mam od cholery, robotę szpitalną za 1300 złotych brutto + dodatek z NFZ-tu mam w d***pie.Juz teraz nie moge patrzeć jak pacjenci umieraja na naszym oddziale, bo została kadra która nic nie umie a ja przeciez wszystkim nie pomogę.....
    • badania(4)

czy podstawowe badania zlecone przez ginekologa są odpłatne,jeśli ktoś jest w temacie to proszę o odpowiedź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się