Forum Komputery Tworzenie stron WWW
ZMIEŃ
      reklamy

reklamy

(8 wyników)
    • W jaki sposób tworzone są reklamy, które wysyłane są do skrzynek mailowych. Z jakim rozszeżeniem wpisywane? A może znaje na jekieś stronie opis tworzenia?
    • witam na forum znalazlem w necie taki link i ciekaw jestem jakim programem zrobil ta www webmaster? www.zs4hrubieszow.republika.pl/
    • Jaki hosting polecacie? Potrzebny jest mi taki z: PHP 4.2.0 lub wyżej MySQL oraz phpMyAdmin (opcjonalnie) 40MB powierzchni (minimum), dostęp przez ftp darmowy Chcę na nim zainstalować CMS (joomla lub jportal). Co polecacie?
    • Czy warto licytować te linki? allegro.pl/item737152956_3_slowa_kluczowe_na_5000_stronach_nie_podstronach.html
    • Chciałbym poinformować, że wszystkie tematy typu: - wykonam stronę - profesjonalne pozycjonowanie i wszelkie inne reklamy umieszczone poza przeznaczonym do tego wątkiem będą bezwzględnie usuwane. W tym miejscu chciałbym też przeprosić wszystkich normalnych użytkowników których podpisy pod takimi postami będą usunięte razem z takim tematem, ale inaczej nie poradzimy sobie z tą falą. Powodem pozostawienia niektórych wątków tego typu do tej pory jest tylko poniższe napiętnowanie ich...
    • Zapraszam na moją stronę www.hodujbaobaby.republika.pl Co o niej myślicie? Zapraszam do wpisania się do księgi gości :) Pozdrawiam, kozik
    • takie powiększające się zdjęcia, ale w okienku bez adresu i w określonych rozmiarach? Takie jak reklamy.
    • Strona główna + 4 podstrony Kontakt na maila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się