jkozik 26.05.06, 14:08 Zapraszam na moją stronę www.hodujbaobaby.republika.pl Co o niej myślicie? Zapraszam do wpisania się do księgi gości :) Pozdrawiam, kozik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pether_23 Re: moja strona do oceny 27.05.06, 09:48 Jakby wywalić animacje, flashowe menu i stronę tytułową, to byłoby całkiem przyzwoicie. A tak to do bani - strona estetyczna, ale bardzo drażniąca w odbiorze . Odpowiedz Link
very_famous Re: moja strona do oceny 27.05.06, 12:02 Podoba mi się. Może poza motylkiem. BTW gdzie można kupić nasiona baobabu?? Odpowiedz Link
levi453 Re: moja strona do oceny 27.05.06, 20:25 A mnie draznia te biale reklamy po prawej stronie - pasuja do calej (naprawde przepieknej) grafiki jak swini siodlo! Odpowiedz Link
gdotb Re: moja strona do oceny 29.05.06, 05:07 to uciekajace menu strasznie jest denerwujace. wyswietl je cale na 'dzien dobry', nie czekaj, az uzytkownik wjedzie myszka w obszar naglowka zeby te zakladki wyjechaly do gory, i najwazniejsze, wymysl jedno polozenie dla calego menu i trzymaj sie go. Odpowiedz Link
zsa-zsa Re: moja strona do oceny 29.05.06, 20:57 za duzo latajacych ptaszkow, motylkow i innych animacji. moje oczy tego nie wytrzymuja. szkoda, bo hodowla baobabow to cenna inicjatywa ;)) Odpowiedz Link
menisk Re: moja strona do oceny 06.06.06, 13:04 Pomysłowa strona, ładnie zaprojektowana, napisana dobrym językiem, choć parę literówek też się trafiło. Niestety zawiera poważny błąd merytoryczny. Jej tytuł powinien brzmieć "Uprawiaj baobaby", a nie "hoduj". Hodowla bowiem, to nie to samo, co uprawa, a Ty na swojej stronie zachęcasz do uprawy właśnie. O różnicach między tymi pojęciami możesz poczytać tutaj: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=18991 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=64449 Odpowiedz Link
bazooka_joe Re: moja strona do oceny 29.03.07, 00:38 Szczerze to troche mi za mrocznie jak na baobaby z wyjątkiem nagłówka. Troche za dużo rzeczy się błyska, motylki latają itp. Ale i tak wcisnąłbym ją do tej ładniejszej połowy stron www. Nie ilość efektów decyduje o "piękności" strony. Do następnego! Odpowiedz Link
taisy Re: Pomysl dobry, ale graficznie dosc slaba. 03.04.07, 08:55 Kolory dosc ciemnie i dramatyczne.Wylagodz je. Poza tym litery w meny i w gornym meny maja inny rozmiar to nie stwarza harmonii robi sie chaotycznie. Motylek mzoe byc i ptasszek tez nadaje ciut zycia stronie. Strona wejsciowa Fatalna. To nie jest takie cielawe z tymi literami tu i tam w roznych rozmiarach. Wykup jakies miejsce w drozszym webhotel gdzie nie bedzie tyle problemow z reklama, ktora niszczy ci cala strone. Odpowiedz Link
oceanograf Re: moja strona do oceny 12.04.07, 21:45 Koliberka zostaw, ale motylka wyrzuć koniecznie! Odpowiedz Link
lukasz57-90 Re: moja strona do oceny 22.04.07, 09:39 a mi sie podoba tylko proponuje przeniesc www na np. cba.pl lub ddl2.pl i wykupic domene z .pl Odpowiedz Link
vintec Re: moja strona do oceny 15.06.07, 16:41 Strona wyglada ciekawie.. tylko wypadaloby ja przeniesc na platny serwer gdyz ta reklama moze ladnie wkurzac... Odpowiedz Link
pavulon_d Re: moja strona do oceny 19.06.07, 09:36 patrzac na strone startowa spodziewalem sie czegos innego. ten przycisk baaaaardzo slaby technicznie i jeszcze ten czerwony przy klikaniu :/ grafika z forum nie bardzo pasuje do strony poza kolorami. jest jeszcze jeden BYK: po najechaniu myszka na motyla ten zaczyna latac, jak go posledzisz kursorem to w pewnym momencie przesakuje do innego punktu :/ nalezaloby to dopracowac. CSSy leżą i kwiczą i jeszcze księga gości kolorystycznie do zmiany. Radze zmienic serwer, reklama irytujaca i przyslania czesc strony. u mnie nie moge jej zwinac bo ta cholerna strzaleczka chowa mi sie pod animacje flash :/ jak dobrze poszukasz to znajdziesz serwery, szybkie, za darmo i bez reklam. Odpowiedz Link