Forum Komputery grafika komputerowa
ZMIEŃ
      reklamy

reklamy

(6 wyników)
    • Posty zamieszczone na forum dotyczące poszukiwania i oferowania pracy i zleceń, oraz reklamujące własna osobę (firmę) będą usuwane. Wątki o wyżej wymienionej tematyce można zamieszczać w „przypiętym” wątku: Wykonam, poszukuje...
    • jestem ciekawy co sądzicie o reklamie jaką zrobiłem, prosze oglądać przy uzyciu opcji `` ogladaj w najwyzszej rozdzielczosci`` www.youtube.com/watch?v=pxlyvvIY_IA
    • Czy ktos moglby mi polecic jakis nieskomplikowany program do zrobienia reklamy firmy - w formie kolorowej ulotki - kilka zdjeci i opis, jakies tlo - moze istnieje cos z gotowymi arkuszami i tlami ???
    • Witam, w mojej nowej pracy zlecono mi przygotowanie w Corelu plik do reklamy w prasie. Wiem, że trzeba zamienić teksty w krzywe, czy coś jeszcze trzeba zrobić przed wysłaniem do gazety? Z góry dzięki za odpowiedź M. Hamerla
    • Witam. Przeglądając internet co i raz natrafiam na strony zrobione we flashu który przeżywa ostatnio swój renesans i wypiera standardowy układ. z moich obserwacji doszedłem do wniosków że ów zmianę mogę nazwać postępem ponieważ: -flash jest szybszy -wszystko zostanie wyświetlone dopiero jak się wczyta całość więc nie ma takich kwiatków że na skutek rwanego łączą połowa obrazków brakuje, backround się wykrzaczył itp -flash jest znacznie bardziej "user friendly", nie trzeba w tym siedzi...
    • Mam dopiero 14 lat ale już chciałabym wybrać kierunek w którym będę podążać w nauce. Mam talent plastyczny i interesują mnie komputery. Chciałabym się dowiedzieć, jaki to jest właściwie zawód grafika? Myslałam żeby w przyszłości tworzyć reklamy telewizyjne (od strony graficznej oczywiście) ale nie wiem czy taki zawód w ogóle istnieje. Jak tak to jak on sie fachowo nazywa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się