Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      reumatolog

reumatolog

(4 wyniki)
    • konferencje.termedia.pl/?Nowe_trendy_w_reumatologii_2007_Strona_glowna&e=7&p=62 Jak ktos beidzie miał jakies wieści czy jest tam cos ciekwego dotyczacego naszej sprawy do prosze o info
    • Witajcie, dd 2 miesięcy bolą mnie stawy - zaczęło się od prawego łokcia (ten jest najbardziej odczuwalny) później doszły bóle nadgarstków i takie jakby mięśniowe - bóle ud. Bóle nie są bardzo uporczywe, daje sobie radę bez tabletek przeciwbólowych nie mniej, po wzmożonym wysiłku ból jest większy a i bez tego czuję, że coś się dzieje. Tylko co? Byłam już u reumatologa. Robiłam mnóstwo badań krwi i moczu (ASO, AST, ALT, CK, p-ciała jądrowe ANA, p-ciała Yersinina, obie chlamydie, p-...
    • Witajcie!Potrzebuje Waszych rad,bo ja jestem w tym temacie kompletnie zielona.2lata temu trafilam do przychodni reumatologicznej,z duza opuchlizna palca u reki.Powiedzieli mi,ze to RZS.Dali sulfasalazin EN,potem stopniowo dochodzily inne stawy,rak i stop.Na rtg nie wyszlo nic,co by wskazywalo na RZS.Ale leczyli mnie dalej (bez efektow).W tamtym roku,we wrzesniu okazalo sie,ze jestem zarazona wirusem HCV,ktory wywoluje przewlekle zapalenie watroby,czyli zoltaczke typu C.Po biopsji watrob...
    • ostatnie wyniki z podstawowych: Latex (+++) Aso poniżej 200j O czym mogą świadczyć i czy mogą tak wychodzić w boreliozie??? Jutro jade zrobić WB.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się