rewal

(29 wyników)
  • Polecicie coś? Wybieram się sama z dzieciakami do Rewala. Fajnie byłoby znaleźć miejsce, gdzie dzieci do 3-ego roku życia są gratis a i na to starsze jest jakaś zniżka. Chcę, żeby to był koniecznie Rewal, ponieważ moja mama też tam się wybiera, ale ona jedzie do najdroższego hotelu, a ja bym chciała sobie coś tańszego znaleźć. Najważniejsze dla mnie jest to, żeby nie było bardzo daleko od plaży oraz żeby jedzenie było smaczne, bo jedno z moich dzieci jest bardzo wybredne. Polećcie coś :).
  • Mamy trzy wakacyjne oferty do wyboru tj. OW "Lech" w Łebie, Pensjonat "Pisz" w Pobierowie i "Alcest" w Rewalu. Co możecie polecić dla rodziny z dwulatką? Mnie najbardziej podoba się Rewal i Łeba. Rewal mamy bliżej, czytałam dużo dobrych opinii o tym ośrodku. Ale Łeba też mnie zaciekawiła, możliwość zakwaterowania w domku, ale o wiele dalej, większy tłok. Pobierowo jakoś mi nie podchodzi, ale może ktoś może coś napisze o tym pensjonacie, bo nie trafiłam jeszcze na żadne konkretne opinie.
  • Nasi znajomi właśnie tam wybierają się w tym roku. Zawsze wyjeżdżaliśmy razem. Jednak teraz mamy małego szkraba, który będzie miał wtedy 9 miesięcy. Jak myślicie czy ta miejscowość przyjazna jest małym dzieciom? Przeraża mnie trochę ten wysoki klifowy brzeg...Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
  • Zastanawiam sie nad wakacjami w Rewalu rozważam Alcest i Plaża. Duzo na forum jest pozytywnych opinii o tych miejscach. Ale który jest blizej morza i bardziej oddalony od centrum hałasliwego.Nie pokazano na stronie Alcestu placu zabaw a niby jest. jedziemy z dzieckiem 5-letnim. dziekuje za podpowiedź
  • interesuje mnie czy jest daleko do morza- na stronie nie ma informacji, jakie jest zejście na plaże
  • Znalazlam w przewodniku Pascala "Polska z dzieckiem" namiar na penjonat Baltyk i czuje sie zawiedziona, usytuowanie przy trasie Kolobrzeg Miedyzdroje, plac zabaw mizerny, warunki lokalowe srednie, schody bardzo niebezpieczne dla malucha, obsluga antypatyczna robiaca laske a cenowo dosc drogo, znalazlam hotel z widokiem na morze, o lepszym standardzie za niza cene z serdeczna obsluga, placem zabaw nieco lepszym....
  • Witam jakiś czas temu pisałam i prosiłam o pomoc w podpowiedzeniu jakiś fajnych zorganizowanych wczasów dla Matki z dzieckiem ale niestety nie otrzymałam konkretnej informacji więc postanowiłam popisać, podzwonić i MAM. Dokonałam rezerwacji i stąd moje pytanie czy któraś z Was wraz ze swoją pociechą wybiera się też tam i czy może jej dziecko jest w wieku mojej córki czyli 5 lat. I jeszcze jedno a może ktoś był w Ośrodku Plaza w Rewalu i może coś więcej powiedzieć na temat spędz...
  • Witam, chcę sie wybrać z moją rodziną i 3 letnim synkiem nad morze w okolice Rewala, Niechorza, Trzęsacza w lipcu. Proszę o pomoc w wyborze dobrego noclegu z wyżywieniem i blisko morza. Bardzo przypadł mi do gustu Airen w Trzęsaczu, ale nie wiem czy Trzęsacz jest ciekawy i lepszy od Rewala i Niechorza. Jeżeli znacie również ciekawe noclegi to czekam na wasze opinie. Cena do 140 z wyzywieniem:)
  • Szukam miejsca na wakacje. Zainteresowały mnie okolice Rewala. Czy możecie polecić mi pensjonat w którym warto się zatrzymać? Może być w Rewalu ale też w okolicznych miejscowościach (Pogorzelica, Niechorze...). Zależy mi na tym żeby było to miejsce przyjazne dzieciom jakiś plac zabaw, spokój. I jeszcze żeby była jakaś restauracja albo miejsce w pobliżu gdzie można zjeść dobry posiłek. Zupełnie nie znam tamtych okolic i nie wiem który pensjonat wybrać. W internecie prawie wszystkie wyglą...
  • Wyjeżdżamy z mężem i córeczką ( w czerwcu kończy roczek) 28 lipca do Rewala do ośrodka Alcest. Szukamy do towarzystwa rodziny z dzieckiem w podobnym wieku niekoniecznie w tym samym ośrodku. Bylibyśmy też wdzięczni za informacje o Rewalu jak i o samym ośrodku Alcest.
  • Witam! Czy ktos byl w polecanym tu przez czarnule28 pensjonacie? Co o nim sadzicie?
  • A szczególnie ciekawią mnie informacje o OW Alcest, chcę się tam wybrać z dzieckiem we wrześniu, ze względów zdrowotnych na trzy tygodnie i nie chciałabym wylądować w niefajnym miejcu na tyle czasu. Może ktoś był i coś podpowie?
  • Witam serdecznie! Proszę o sprawdzone namiary na nocleg w Niechorzu bądż w Rewalu na wakacje z dzieckiem ! Z góry dziękuje i pozdrawiam
  • Wybieram sie z malym dzieckiem na wczasy do Pogorzelicy i bylabym spokojniejsza majac namiary na jakiegos pediatre. Czy ktos z Was korzystal z pomocy lekarza w tamtej okolicy? Z gory dziekuje.
  • Jak wyżej.Z placem zbaw najchetniej.Znacie coś w dobrym standardzie? pozdrawiam
  • Wyjeżdżam z Mężem i trzyletnim Synkiem do Rewala 5 sierpnia. Czy ktoś może nam polecić jakąś jadłodajnię z dobrym domowym jedzonkiem? Bartek uwielbia zupki, więc bez tego się nie obejdzie. Nie mam zamiaru gotować na wczasach; nawet nie będę miała takiej możliwości, bo nie ma w pensjonacie kuchni. Nigdy tam nie byłam, więc może mi opowiecie jakie znajdziemy tam atrakcje. Z góry dziekuję. Iza izamichalrojak@o2.pl
  • Chciałam ostrzec wszystkich przed wyjazdem do tego miejsca.Ofertę domu wczasowego Plaża znalazłam w internecie kierując się dobrymi opiniami na jego temat znalezionymi na forum.Wyjechaliśmy tam w sierpniu z zamiarem pozostania z dzieckiem (18 miesięcy)cały miesiąc - słownie 30 dni.Warunkiem wyjazdu była możliwość zamówienia diety dla mojego dziecka,które jest alergikiem.W grę wchodził tylko obiad tzn miseczka zupy i na drugie jeden ziemniak oraz 5 dag mięsa z indyka.Jarzynkę do obiadu z...
  • Jak jest daleko? Jest sens jechać samochodem na 1-dniową wycieczkę? I jeszcze do Świnoujścia też chciałam...Czy ktoś wie???
  • Proszę polecić coś w tych okolicach, poprzednio byłam w Międzywodziu i było super...mała miejscowość cisza, spokoj. Nadmienię, że chcę jechać od 14 czerwca i w podobną spokojną okolicę. Pokój lub mały domek z aneksem, lub możliwość wykupienia wyżywienia. Macie jakieś sprawdzone miejsca? Serdecznie dziękuję.
  • Polećcie jakieś fajne namiary pokoi gocinnych albo kwater. Chcemy jechać z mężem z roczną córeczką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się