Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      rewal

rewal

(45 wyników)
    • Witam, był ktoś? Jakieś opinie? Szukam noclegów w Rewalu w rozsądnej cenie na początku czerwca, na 5-6 dni.
    • Nasi znajomi otworzyli pensjonat w Rewalu. W tym roku to się tam na pewno nie wybierzemy. Ale chciałabym wiedzieć na przyszłość, czy to atrakcyjna miejscowość, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi?
    • Bardzo proszę o opinie na temat tego ośrodka, może ktoś był i napisze co nieco. Czy odległość do morze rzeczywiście 150m i jak daleko do centrum? Pozdrawiam. Za wszelkie informacje będę wdzięczna.
    • Witam, poszukuję pokoju na 7 dni w pierwszej połowie czerwca dla 2 osób dorosłych + 1 dziecko( w wieku 8 lat). Zaplanowaliśmy z mężem, że w tym roku wybierzemy zachodnie wybrzeże. Myślimy o okolicach Rewalu. Czytałam na forum różne wypowiedzi, ale chyba w tym terminie nie powinno być tłoku. Przejrzałam mnóstwo ofert, ale jest mi trudno wybrać tę właściwą. Chciałabym aby cena za dobę za naszą trójkę zmieściła się w kwocie do 100 zł. W ubiegłym roku byliśmy w Rowach w Klifie-chętnie wróc...
    • Witam! Szukam noclegu w Rewalu w dniach 05.08.2010-08.08.2010 dla 4 osób (2 pokoje) do 40zł.
    • rewal(5)

Czy ktos ma jakieś ciekawe namiary na kwaterę dwuosobową w Rewalu ?
    • Witam, Mam Wielka prośbę o opinie o Pensjonacie Albatros w Rewalu mieszczacego sie przy ul Kosciuszki 4. Interesują mnie głównie warunki w pokojach. Mile widziane fotki. kandt.fashion@gmail.com Pozdrawiam
    • Proszę o informację która miejscowośc jest najlepsza. Gdzie są czyste i piaszxczyste plaże. I czy są tam jakieś atrakcje
    • Witam, Zastanawiam się nad wyborem jednej z tych dwóch miejscowości na tegoroczny urlop. W Rewalu znalazłam bardzo fajny ośrodek dla rodzin z dziećmi, ale obawiam się że w pierwszym tygodniu czerwca jeszcze mało co będzie tam pootwierane, bo to niewielka, kameralna miejscowość. W Łebie z kolei mam pewność, że będę miała do wyboru dużo więcej knajpek i atrakcji, bo to zdecydowanie większe miasteczko. Może Ktoś wie, jak jest w Rewalu przed głównym sezonem? Z góry dzięki za info. P...
    • Nie mogę znaleźć nigdzie informacji na temat cen i kupna biletów. Znalazłam też w necie różne terminy imprez np. De-Mono 14.08. czy w lipcu? Proszę powiedzcie jak to jest??
    • Witam. Proszę o informację osoby ktore udawały się do lub w okolice Rewala, Kołobrzegu, Niechorza i jechali przez Niemcy. Czy aktualnie drogi są przejezdne czyli brak gigantycznych robót drogowych? Ja będę wyjeżdżać w nocy z 22 na 23 lipca z Siemianowic Śląskich do Rewala i mam zamiar jechac A4 do granicy wcześniej odbijając do Frankfuru nad Odrą (kaprys żony) i dalej już Berliner Ringiem do Rewala.
    • wybieram się w sierpniu do Rewala, może polecicie jakieś ładne kwatery ? warto się wybrać do tej miejscowości?
    • Witam Która miejscowość z tych trzech wymienionych jest najlepsza? Chodzi mi o to żeby to nie były totalne dziury gdzie nic się nie dzieje? A może polecacie inne miejscowości w zachodniopomorskim?
    • Proszę o namiary na fajną kwaterkę. Chciałbym się wybrać z maluchem bardzo wczesną wiosną i w to samo miejsce latem - cena w sezonie do 150zł za pokój. Dzięki
    • Hej, za tydzień wybieramy się do Rewala. Czy ktoś może coś napisać o tym rejonie? Czy dużo ludzi i jakie zejście na plażę? Jedziemy z dzidzią, która jeszcze nie chodzi i trzeba ją dygować na rękach:)
    • Ktos moze tam byl lub slyszal???mzoe ktos ma jakeis inne fajne namiary w rewalu lub w okolicach,nie mam zbyt wysokich wymagan,najbardziej mi zalezy zeby byly w miare bliskie odlegl.max 300 metrow do morza i do jakichs knajpek:)i czystosc w obiekcie przede wszystkim:)interesuje mnie pokoik z łazienka w miare po przystepnej cenie,ok.40zl/osobe.Prosze o namiary
    • Kto był w zeszłym roku w Rewalu lub Pobierowie i wybrał się tam w tym roku??? Interesuje mnie dokładnie to czy coś od zeszłego roku uległo zmianie( np. ceny, jakieś nowe lokale itd.)i czy w Rewalu jest jeszcze knajpka Robinson Cruzoe??? Co ogólnie sądzicie o tych miejscach? Dzięki za informacje. POZDRAWIAM CIEPLUTKO!!!
    • Chcielibyśmy spędzić w drugiej połowie lipca wakacje z roczną córeczką Natalką. Słyszeliśmy, że okolce Rewala, Pobierowa są niezwykle urokliwe. Nigdy tam nie byliśmy. Proszę pomóżcie, może macie sprawdzone kwatery i miejsca.
    • bardzo proszę o informacje nt. kwater i gospodarstw agroturystycznych w Rewalu i okolicach, gdzie warto, gdzie nie, jakie ceny itd
    • a dokładnie kwatera w Rewalu 30 m od morza za 70 zł od rodziny ( 2+2 ) z czystą kuchnią i sanitariatami, czystą biała pościelą, itp. Miła gospodyni starsza pani, parking na podwórku, wszędzie blisko, jedzenie też niedrogie, za placek po węgiersku w knajpce "U Zdzicha" zapłaciłem 9 zł, ale po takim placku byłem naprawdę najedzony, do tego piwko i super... nie narzekałem na polskie morze. W tym roku pogoda jak widac. W sumie za dwa tygodnie z dzieciakami wyniosło mnie to ok. 3000 zł...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się