maja74 26.07.07, 17:42 Witam! Czy ktos byl w polecanym tu przez czarnule28 pensjonacie? Co o nim sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3xmama Re: Giuseppe&Sass w Rewalu 27.07.07, 07:42 Już sam Rewal mnie odstrasza. Na temat pensjonatu nie wypowiem się, ale do Rewala nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
moni Re: Giuseppe&Sass w Rewalu 27.07.07, 13:07 Nie polecam. Bardzo ładna strona www, która nie odzwierciedla rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska123 Re: Giuseppe&Sass w Rewalu 27.07.07, 20:21 a ja polecam, tylko 40zł doba, wszędzie 60 i więcej. był występ czarodzieja dla dzieci, turniej w ping ponga i pieczenie pizzy.pokój nam się trafił fajny. Rewal jest super, pojedziemy tam za rok (byliśmy od 5 lipca do 15) Odpowiedz Link Zgłoś
ledum Re: Giuseppe&Sass w Rewalu 13.08.07, 20:02 Witam, byliśmy tam niedawno. Nie jest źle, ale niestety, jak wspomniano wyżej, ładna strona www nie odzwierciedla rzeczywistości. Za pokój 3-osobowy płaciliśmy 150 zł. Też sporo, jak na warunki tam panujące. Nieszczególny pokój pomijam (nie wszędzie muszą być ładne meble). DDla mnie wazna byla CZYSTOŚĆ. Po pierwszym wejściu do łazienki od razu pobiegłam do sklepu po środki do czyszczenia Wyszorowałam muszlę ( i całą łazienkę), że chyba powinnam była dostać zniżkę. Nie polecam więc. Odpowiedz Link Zgłoś
arrow14 Re: Giuseppe&Sass w Rewalu 21.03.15, 09:58 W Rewalu jest całkiem pokaźna baza noclegowo-wypoczynkowa, więc jak nie ten to może jakiś inny? www.rewal.com/wszystkie-noclegi.php Odpowiedz Link Zgłoś