Dodaj do ulubionych

Rewal, Pobierowo czy Łeba? - dla dwulatki

07.03.09, 23:22
Mamy trzy wakacyjne oferty do wyboru tj. OW "Lech" w Łebie, Pensjonat "Pisz" w
Pobierowie i "Alcest" w Rewalu. Co możecie polecić dla rodziny z dwulatką?
Mnie najbardziej podoba się Rewal i Łeba. Rewal mamy bliżej, czytałam dużo
dobrych opinii o tym ośrodku. Ale Łeba też mnie zaciekawiła, możliwość
zakwaterowania w domku, ale o wiele dalej, większy tłok. Pobierowo jakoś mi
nie podchodzi, ale może ktoś może coś napisze o tym pensjonacie, bo nie
trafiłam jeszcze na żadne konkretne opinie.
Obserwuj wątek
    • lillylive Re: Rewal, Pobierowo czy Łeba? - dla dwulatki 08.03.09, 09:06
      Powiem tylko ze w Rewalu jest wąska brzydka plażasad
      • rrenya Re: Rewal, Pobierowo czy Łeba? - dla dwulatki 08.03.09, 10:19
        O tym nie pomyślałam, a rzeczywiście ma to znaczenie. Nie jestem stałym bywalcem
        nad morzem, dopiero drugie wakacje będziemy tam spędzać - tylko i wyłącznie ze
        względu na małe dziecko.
        • lillylive Re: Rewal, Pobierowo czy Łeba? - dla dwulatki 08.03.09, 12:30
          Rewal średnio mi sie podobał dużo gwarnej młodzieży,brudna plaza,o Łebie nie
          wspomne tam dopiero dużo ludzi miasto duze i brudne.Pobierowo leży praktycznie w
          lesie dookoła lasy ,plaża ładna,spokojniej.My od 4 lat nad bałtykiem tez ze
          wzgledu na zdrowie dziecka wybieramy miejsca gdzie piękna czysta plaża,sosnowe
          lasy,i zawsze w czerwcu bo pogoda gwarantowana ,ceny umiarkowane i tłumów
          niema.Polecam Pogorzelice i Niechorze.
    • tigri23 Re: Rewal, Pobierowo czy Łeba? - dla dwulatki 11.03.09, 12:38
      witam ..osobiscie łebe uwielbiam ale z malenkim nie polecam poniewaz tam jest w
      sezonie mnostwo ludzi,do okoła dyskoteki wiec jest naprawde głosno!jednak Rewal
      to mala miejscowosc byłam w tamtym roku,spokojnie,ludzi w sam raz tylko troche
      nudno..zero atrakcji dla dzieci..
    • klio_73 Re: Rewal, Pobierowo czy Łeba? - dla dwulatki 23.03.09, 22:40
      Rrenya a jakie wrażenia po pobycie w Międzywodziu? Ośrodek, plaża, jedzienie?
      • rrenya Re: Rewal, Pobierowo czy Łeba? - dla dwulatki 24.03.09, 22:49
        Międzywodzie mi się spodobało. Szukałam miejscowości przyjaznej rodzinom z
        dziećmi i stąd ten wybór - bardzo trafny uważam. Dla rodziców z małym dzieckiem
        wygodne, bo było kilka zjazdów dla wózków na plażę. Plaża duża, miejscami
        zatłoczona ale wystarczyło podejść nieco dalej i był luzik.

Nie mam jakiegoś dużego porównania z innymi miejscowościami, bo nad morze nigdy
        nie jeździłam. Byłam też trochę po sezonie, bo w drugiej połowie sierpnia, dużo
        knajpek już było pozamykanych, ludzi mniej niż zapewne w sezonie. Mnie to nie
        przeszkadzało bo szukałam spokoju. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka