-
witam,
wybieram sie w polowie sierpnia na 10nocy w okolice rimini.jade w ciemno samochodem 2 os.dorosle i dwoej dezieci 5 i 7 lat. Czy w kwocie 2000e sie zmiescimy.Nie wymagamy cudow, najwazniejsze czyste morze, plaza i odpoczynek.Prosze o odp.nie mam zbytnio orientacji w cenach kosztow na chwile obecna...dzieki wielkie za pomoc
-
może mi ktoś powiedzieć jakiej mniej więcej spodziewać się pogody w rimini po 19 maja?
oraz czy może ktoś mi polecić jakiś hotel za ok 50 zl za dobę? czasem można trafić na jakiś ciekawy hostel. szukam konkretnie pokoju dla 4 osob na tydzien.
-
czy w okolicach rimini istnieje jakas miejscowość gdzie można się spokojnie poopalac trochę dalej od tłumu. zamierzamy na początku września lecieć ryanem do boloni na tydzień błogiego lenistwa, pobyt planowaliśmy w rimini ale lektura forum mnie zniechęciła-tłum, dyskoteki i smród frytek to nie nasze klimaty. ponieważ jednak cena lotów jest atrakcyjna to mam pytanie czy w tamtej okolicy można znaleźć jakąć oazę względnego spokoju, nie musi być to bezludna plaża ale chociaż kawałek wolnego pias...
-
Gdzie w internecie szukać domków wakacyjnych (bungalowy) między
Rimini a Ravenną. Albo, które biura podróży w Polsce mają w ofercie
takie domy. Chcemy jechać samochodem z własnym wyżywieniem. Proszę o
radę.
-
pytajcie o co chcecie
-
Szukałam tutaj na forum odpowiedzi- niestety nie znalazłam.
Proszę odpowiedzcie na pytanie czy Rimini do San Marino kursuja jakieś
"miejskie" autobusy?:) jakie wtedy bilety kupić, gdzie itd.
Pomożecie? :)
-
Moze ktos byl i doradzi jakis przyjemny niedrogi hotelik w lipcu? Jakie tam
sa rozryzki, jakie najlepsze dyskoteki, restauracje itp.
Dzieki z gory
-
Witam. Planuję wyjazd w ok. Rimini- Riccione na camping. Czy możecie mi
polecić jakiś? stronę camping.it i inne już przejrzałem,chciałbym poznać
opinię osób, które już tam były, czyli plusy i minusy. Dodam, że nie musi być
to spokojne, ciche miejsce (lubię życie nocne :)!!!)
-
Witam,
czy ktoś może polecić jakiś fajny-czysty ,tani itp koło Rimini?
Pozdrawiam