rimini

(5 wyników)
  • rimini(5)

Witam, jeżeli ktoś zamierza zjeść chińczyka w rimini to stanowczo odradzam! Zamiast wołowiny podają tam jakieś odpady wieprzowe, których bym psu nie chciał dać! Mięso tłuste, ciągnące się a na mój argument, że wołowina to przecież mięso kruche pretensja i wielkie oczy "kruche mięso?przecież to na oleju smażone więc jak ma być kruche?" NO ŚMIECH!! 2 lata pracowałem w barze chińskim w Warszawie więc wiem co jak wygląda!! Jakoś w innym barze tego typu w naszym mieście dają radę a tu SYF!! W...
  • co sądzicie o chińczyku w rimini,podobno to ten sam co na placu kościuszki?
  • rimini(4)

co się stało z pizzerią rimini? już jej nie ma na pułtuskiej?
  • Witam, co sądzicie na temat Rimini? słyszałam parę rzeczy o tej firmie, że mielonkę zamiast szynki wsadzają, że stary ser, że właściciel nie ma wogóle szacunku dla swoich pracowników i ich wyzyskuje, leje na klientów, zero zasad higieny, a to mięso stare wpierdzielają, kiedyś zamówiłem kebab pizze to z mięsa aż się wióry porobiły. a co wy na to?
  • ostatnio zamowilem kebaba z rimini (podobno tylko oni dowoza kebaby)i bardzo zaluje zmarnowanej kasy.kebab zapiekany z serem -tak sie to nazywa a wyglada tak :ciasto od pizzy,mieso z kurczaka lekko przyprawione jakimis majerankami.mieso bylo okropne,jakies udka,skrzydelka,nawet kostki sie trafialy.dalej jest ser,duzo sera,jedyna do bra rzecz z tego.potem kolej na surowki.dopakowali mi takie surowki co sie kupuje w malych pojemniczkach typu"surowka z bialej kapusty,surowka z pora etc." O...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się