-
Jesteście zwolennikami rolet czy firanek w oknie? Tradycyjne rozwiązania czy jednak surowiej i zimniej?
Nie wiem czy postawić na same rolety, podoba mi się takie rozwiązanie, ale tak dziwnie bez firanki?
-
na przeciwko mojego okna w sypialni zainstalowali uliczna latarnie i teraz nie mogę spac, w pokoju jest jasno jak w dzień!
Co najlepiej sprawdzi sie w takiej sytuacji? jakies grube zaslony czy moze rolety?
moja sypialnia jest w kolorze szarym, takim goląbkowym i nie chcę zeby tez było za ciemno.
dzięki z gory za pomoc!
pozdrawiam
Ewelina
-
Mam problem i niestety totalny brak czasu. Na początek fakty: "stare" mieszkanie w Katowicach, otrzymane w spadku, do cześciowego remontu, parter i brak zgody ze strony administracji na rolety zewnętrzne. Zwykłe żaluzje i zasłony odpadają bo to akurat mi się nie podoba. Czas, który w nim zamierzam (minimalny) przebywać to około 3 lat-na tyle mam zagwarantowaną pracę (oddelegowanie) w odległości około 40 km od mieszkania-wolę doprowadzić to do stanu uzytkowalności niż wynajmować. Teraz problem...
-
Witam, mam ciemne drewniane okna, w podobnym kolorze także podłoge. Mieszkanie chcę urządziić w nowoczesny, trochę surowy sposób, głównie w bieli z dodatkiem czerni. Co w związku z tym mogę dać na okna? Zależy mi na czymś jasnym, żeby dodadtowo nie zaciemniać pomieszczeć. Czy białe drewniane żaluzje, montowane tak aby zasłonić ramy okienne będą dobrze wyglądały?
Pozdrawiam
-
prosze o rady co rzucić na takie okna w kuchni, jak widac całość z
drzwiami okiennymi z wyjściem na balkon
img576.imageshack.us/img576/4484/img2989f.jpg