Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      rolety

rolety

(7 wyników)
    • Czy ktoś może polecić jakąś dobrą firmę z Wrocławia montującą rolety zewnętrzne sterowane elektrycznie? Byłem na razie w dwóch, mam już wstępne oferty, ale nie wiem na ile są godni zaufania.
    • na okna połaciowe i standardowe a także drzwi balkonowe. Możecie coś polecić?
    • Mieszkam w centrum i zastanawiam się nad tym na ile takie rolety (aluminiowe) mogą chronić przed hałasem dobiegającym z ulicy. Sprawa ochrony przed słońcem - okna mam od zachodu i po południu nieźle daje się ono we znaki - też ma dla mnie znaczenie. Warto czy to zbędny drobiazg? A może macie jakieś doświadczenia? Będę wdzięczny za każdą opinię :-)
    • Witam, Mam prośbę, może ktoś mógłby mi polecić dobrą, solidną, sprawdzoną i nie najdroższą firmę, gdzie mogłabym zakupiś ładne rolety wewnętrzne. Dziękuje za wszelkie sugestie. Pozdrawiam
    • no właśnie :) wbrew pozorom to nie takie proste, wielu montuje, naprawiać jakoś nie ma komu (widocznie to mało opłacalne, wszyscy tłumaczą się brakiem czasu )
    • hej, czy możecie polecić firmę montującą takie rolety. Orientowałam się trochę i ceny znacznie sie różnią...A wolałabym też kogoś z polecenia...
    • Witam, Sprawdzilam juz chyba wszystkie inwestycje we Wroclawiu i niestety w tych, w których termin zakończenia jest jeszcze w tym roku pozstaly juz tylko mieszkania parterowe lub parterowe i narozne :((( Oczywiscie wszyscy, ktorzy interesowali sie kiedykolwiek nabyciem mieszkania wiedza, ze najlepsze mieszkania to te na 1 pietrze i w srodku budynku... Czy ten steoretyp jest nadal prawdziwy? Moze wypowiedzialyby sie osoby które zakupily mieszkania na partrze? Czy faktycznie czuja sie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się