Forum Dom Wspólnoty mieszkaniowe
ZMIEŃ
      rolety

rolety

(4 wyniki)
    • Witam i bardzo proszę o odpowiedz na pytanie czy w bloku [ parter a także wspólnota] mogę zamontować rolete zewnętrzna bez jakichkolwiek formalności , czy potrzebuje zgode spółdzielni?pozdrawiam
    • WItam, mam nadzieję, że znajdę na tym forum pomoc i odpowiedź na mój problem... Otóż mieszkam na pierwszym piętrze w nowym budynku. Jestem właścicielką. W lokalu użytkowym pode mną urządzony został sklep spożywczy. Wejście do niego jest dokładnie pod moją sypialnią. SKlep otwierany jest codziennie o szóstej rano - pod okna podjeżdżają ciężarówki dostawcze, wyładowują towar, przy tym oczywiscie nie obywa się bez głośnych rozmów, często obficie przetykanych przekleństwami, niewyłączan...
    • Dzień dobry. Posiadam kawalerkę na parterze. Przestrzeń mieszkalna stanowi jeden pokój wraz z kuchnią. W związku z wybudowaniem pod moimi oknami parkingu oraz drogi osiedlowej postanowiłem zadbać o swoją prywatność i założyłem na terasie bambusowe rolety.Odgradzają one zarówno mój taras od tarasów sąsiednich, jak i pozwalają na przykrycie częsci frontowej tarasu, w momencie ich rozwinięcia. Podczas ostatniego zebrania wspólnoty poddaniu głosowaniu chęć zdemontowania bambusowan...
    • Czy mozliwe jest zalozenie rolet zewnetrznych wewnatrz ramy okiennej, w bloku? Wspolnota mieszkaniowa twierdzi, ze nie, ednak z tego co sie zorientowalam nie ma zadnych uregulowan w prawie budowlanym. Czy ktos moze wie cos na ten temat? Bylabym wdzieczna za informacje. Z gory dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się