Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      rolety

rolety

(9 wyników)
    • ROLETY(30)

czy ktoś zna tą firme od rolet i mógłby powiedzieć czy sa warte zakupu? www.faber.com/Default.aspx?ID=17400
    • poprosze o jakies namiar na firme , ktora ma w swojej ofercie takie rolety do zludzenia przypominające firanki. Okolice warszawy. Dziekuje za pomoc.
    • Mam pytanko, czy Wam też przesuwają się rolety (w tym pijemniku u nasady okna) tak, że przy podciąganiu ich zostaje spory pasek tkniny tuż przy pojemniku roletowym? Wolałabym, aby cała tkanina chowała się jednak w ten pojemnik...ale tak nie jest. Są też tam takie ograniczniki (przy kuleczkowych sznureczkach do przesuwu), które idiotycznie to uniemożliwiają...a może mi założyli jakiś szmelc? Pomocy!!!
    • witam... mam dosc waska i niska wanne w moim mieszkaniu wskutek czego zawsze zalewa sie dosc mocno podloga w lazience podczas kapieli nosze sie z zamiarem kupna czegos co oslanialoby wanne, i mam to chyba glownie na mysli przezroczysta kabine taka jak w hotelach (podobno funkcje spelniac moze i roleta ale kabina chyba wyglada ladniej) mam pytanie, czy latwo znajde taki produkt , czy jest duzy wybor na rynku (ja akurat jestem z Wroclawia), jaki orientacyjny koszt i czy la...
    • Witam, Pasowałyby mi w oknach rolety ciągnięte od dołu na okno zamiast tradycyjnie. Mieszkanie jest ciemne i szkoda mi światła, ale na parterze, więc widać środek, a tego się obawiam. Czy ktoś wie coś o rozwiązaniu, o które mi chodzi? Aha: okna to plastiki, więc nie bardzo wiem, jakby trzeba zamontować ewentualne 'stopery' do rolet, aby zatrzymały się na jakiejś wysokości. Macie jakieś pomysły? Albo gotowe rozwiązania?
    • Mam problem. I proszę Was o pomoc. Muszę wybrać pomiedzy żaluzjami, a roletami - chodzi o okno kuchenne. Niestety, nie mogę wkleić zdjęcia, ponieważ nie mam aparatu :/ Co jest teraz w modzie? I jaki kolor (rolet, żaluzji) pasowałby do raczej jasnych, drewnianych mebli i pastelowo - zielonych ścian? Czekam niecierpliwie na wasze rady. Pozdrawiam ciepło:)
    • Witam. Zdecydowalem sie w lazience zabudowac pralke scianka z regipsu. Nad pralka chce zrobic jakies poleczki, zastanawiam sie tylko jak zamknac ta bzabudowe? Dobre beda rolety? Wymiary i szkic przedstawia zalaczony rysunek fotoforum.gazeta.pl/3,0,984542,2,1.html
    • Witam! Piszę tutaj po raz pierwszy i proszę o radę. Chciałabym kupić coś na okno do kuchni - rolety, żaluzje, cokolwiek innego. Wcześniej było tam coś na kształt maty bambusowej (nawet nie wiem, jak to nazwać). W każdym razie to się zepsuło i jest potrzebne coś nowego, ponieważ całe okno jest odsłonięte... Co jest najprostsze do czyszczenia w kuchni, w której często się gotuje i która nie jest zbyt duża? Odrzucam rolety materiałowe, ponieważ podejrzewam, że będzie się na nich wszystko ...
    • potrzebuję zasłonić łazienkowe okno 94/98 cm i zastanawiam się czy roleta z trawy morskiej nadaje się do łazienki? a jak nie to, to co mogę w oknie powiesić? a co macie w swoich oknach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się