Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      rozrywka

rozrywka

(15 wyników)
    • Zainspirowana dyskusją z moja koleżanką na temat naszego miasta chciałam was zapytać co jest dla was rozrywką? Kino, teatr, dobra książka czy właśnie zakupy? W moim miasteczku postawiono "n-te" centrum handlowe. Moim zdaniem nikomu niepotrzebne. Bardziej by sie nam kino przydało z prawdziwego zdarzenia i teatr (mamy tylko budynek o tej nazwie). Dla mnie to jest rozrywką a nie kolejne wycieczki po sklepach. Natomiast koleżanka stwierdziła, ze kino nam niepotrzebne bo i tak nikt do...
    • Właśnie przrzeczytałam w sąsiednim wątku co może oznaczać sztubackie poczucie humoru i tania rozrywka : "Zabawna w taki sposób, który sprawia, że ma się ochotę takiej osobie podstawić nogę albo odsunąć krzesło, gdy siada. Wyzwalasz we mnie sztubackie poczucie humoru.:)" "Fakt, rozrywka niewymagająca intelektualnie, ale za to tania i gwarantowana.P Mam nieodparte skojarzenia ze szkołą i tym odsuwaniem krzesła ulubieńcom naszej pani." oba cytaty by Triss i ostatni by Kawka (z goscin...
    • ... dzieci. Idziemy dzisiaj do Muzeum Technicznego w naszym mieście i patrząc na cennik widzę ze drożej wychodzi bilet (w przeliczeniu na osobę) dla rodziny z jednym dzieckiem niż rodzinie z dwoma. Podobnie jest w naszym ZOO. Tak wiec z tymi kosztami bywa różnie. Warto zawsze pytać o bilety rodzinne.
    • Idę dziś na wymienioną w temacie imprezę jako gość, siostra cioteczna panny młodej. Rozrywką nr 1 ma być pan doprowadzający się do negliżu, ale pomyślałam, że może macie w zanadrzu jakieś pomysły na wróżby dotyczące przyszłości młodej pary, bądź inne propozycje. Podrzućcie.
    • czym dla Was jest to forum? - przerwa w pracy - nalogiem - rozrywka - kontaktem z ludzmi - .... Ile poswiecacie czasu na to forum? _____________ Ja zaczelam uzytkowac forum jako taki podreczny zasobnik doswiadczen (szybka informacja, trafne spostrzezenia). Pozniej jakos przez chwile zrobilo sie niebezpiecznie nalogowo (bywalo, ze siedzialam caly dzien). Teraz zagladam dla rozrywki w wolnej chwili i z uwagi na to, ze syndrom nalogu juz byl - staram sie mocno ograniczac.
    • www.test-wyborczy.pl/ Moj wynik mnie powalił;)
    • Sprawdź jaką postacią z serialu jesteś;-) kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,67545,1773536.html
    • witajcie! przygotowuję analizę socjologiczną forum na studia i w związku z tym mam kilka pytań, za odpowiedzi(nawet króciutkie:-)) będę bardzo wdzięczna:-) 1.czego przede wszystkim poszukujecie na forum? 2.czy stanowi ono ważny element Waszej codzienności? 3.wolicie całkowitą anonimowość czy ujawnianie swojej tożsamości? 4.refleksje na temat forum :-)
    • Moja teściowa (super babeczka)jest od ponad 20 lat wdową.Nie szukała nowego partnera,przywykła do tej sytuacji.Dostała dwa miesiące temu zaproszenie na zjazd absolwentów jej rocznika.Pojechała na pierwsze spotkanie organizacyjne ...no i zaczęła się polka.Kosmetyczka,fryzjer,aerobik,basen,ciuchy(wyprowadziła mi prawie całą szafę).Patrzyliśmy z niedowierzaniem bo co prawda do tej pory teściowa też o siebie dbała,ale to co wyczynia teraz...No i wyszło szydło z worka.Spotkała swojego chłop...
    • testcyprysa.rezonet.com.pl/
    • Tytuł dotyczy mnie samej, żeby nie było :) 1. Dawno temu na okładce bodajże "Przyjaciółki" był tytuł: "Antykoncepcja po polsku - uważamy". Przysięgam, że długo się zastanawiałam, dlaczego ten tytuł taki urwany, no bo uważamy, że co? 2. Całkiem niedawno zajarzyłam, że powiedzenie "aby życie miało smaczek, raz dziewuszka, raz chłopaczek" bynajmniej nie dotyczy potomstwa. O tym, że długie lata (dzieciństwa, ale jednak) uważałam że Krzysztof Kolumb był Polakiem (no bo skoro Krzys...
    • wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Niewolnicy-telewizorow-i-sklepowych-koszykow,wid,11263638,wiadomosc_prasa.html U mnie na pewno spędzanie czasu z rodziną stoi na pierwszym miejscu, potem czytanie, robótki ręczne i netowanie - nie wiem czego najwięcej. A dla rozwoju języka, ale jednak głównie rozrywki ;) amerykańskie seriale i filmy - bez napisów oczywiście :)
    • Podpowiecie coś? Ale nie w stylu męski striptiz, tego bratowa in spe nie chciała, jakąś inteligentną rozrywkę.
    • www.allegro.pl/my_page.php?uid=1252988#im0 gorąco polecam...czytam i umieram ze smiechu :DDDD Pozdrawiam Ula
    • miasta.gazeta.pl/krakow/1,42699,5735317,Gracjan_Roztocki__gwiazda_z_internetu.html Cukiernik z duszą artysty:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się