Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      rozrywka

rozrywka

(8 wyników)
    • Witam, wybieramy się czteroosobową rodzinką do Jastarni, mam kilka ofert na oku a ponieważ będę tam pierwszy raz nie bardzo wiem które ulice traktować jako centrum miasta i rozrywki a jednocześnie aby blisko do morze ( bo rozumiem że lepiej szukać kwatery nad morzem a morze zatoką - także proszę o podpowiedź) Pytania moje kieruje do osób które były i mogą coś podpowiedzieć, mam Np ciekawą kwaterę na ulicy Stelmaszczyka ale tak jak wspominałam nie wiem czy to dobra lokalizacja - p...
    • Witam był ktoś z Was w wakacje 2006 w ośrodku IBIS ?? interesuje mnie stan pokoi i czy jest jakaś rozrywka dla dzieci ?
    • Witam Wybieramy się na wypoczynek do Chłapowa z synem 8 lat i niedużym psem, kwatera już zarezerwowana ale zaczynam mieć mieszane uczucia do wyboru tego miejsca. Czytałam wiele postów i nie są one zachęcające do odwiedzania Chłapowa, poza tym każdy (prawie) narzeka na zejście na plaże i na samą plaże że bardzo wąska. Podobno brak lokali i rozrywek... Czy może ktoś był w ostatnim czasie i szczerze się wypowie na ten temat ???
    • czy są tam jakieś rozrywki dla dzieci na wypadek jeśli pogoda nie dopisze?
    • Witam, poszukuję jakiejś fajnej miejscowości na urlop nad morzem, w Mielnie już byłam parę razy, podobało mi się bardzo, ale pora wybrać się w inne miejsce. Doradźcie jakąś miejscowość, gdzie jest ładna, czysta plaża i dużo rozrywki, bo nie chcę się wybrać gdzieś na chybił-trafił i wylądować w jakimś śmiertelnie nudnym miejscu!!
    • Piaski miejscowość blisko Krynicy Morskiej.Jak tam jest ?
    • zeby nie było za duzo ludzi, ale zeby nie było tez smutno...tzn zeby były jakis rozrywki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się