Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      rozrywka

rozrywka

(9 wyników)
    • Czy nie uwazacie ze w ciechanowie powinni otworzyc jakis burdel czy cos w tym stylu?
    • Chcę się bawic do bialego rana w kulturalnym miejscu !!!!!!!
    • mam pytanie dlaczego takie miasta jak dzialdowo i żuromin moga zainteresowac sie mniej komercyjnym zespolem i zorganizowac fajny koncert a w ciechanowie co doda :( to raczej rozrywka dla 12 latek a co z troszke starsza młodzieżą dla przykładu w sobote 26.09 w działdowie był niesamowity koncert zespołu happysad - bylo wspaniale Żuromin 26.11 planowany koncert zespołu Strachy na lachy, no niby fajnie niedaleko mozna pojechac ale czemu Ciechanów nie wykaże incjatywy :(
    • pytanie proste. jaką rozrywkę chcielibyście mieć w Ciechanowie.
    • Podziękować im trzeba czy opie...ć za brak rozrywek w Ciechu?
    • Cóż za nudne i zapyziałe miasto! Tanie knajpy i niedomyte panienki. Gdzie można coś wyruchać w Ciechanowie. Może ciekawe telefony lub adresy? A może Wardziński i Kokosiński na spółkę z Petrykowskim maja na oku dobry burdel w Ciechanowie?
    • Czy coś będzie się działo w Ciechanowie w weekend majowy?
    • Czy zgadzacie się z tym ? Ja uważam, że hasło ,,CIECHANÓW - MIASTEM BEZ PERSPEKTYW" powinno promować nasze miasto i naszych urzędników. powinno się też ostrzegać ludzi zawczasu , żeby się tutaj nie osiedlali. Zreszto społeczeństwo mądrzeje i wyjeżdża z tej miejscowości, widać tendencję spadkową od 1995 roku. a główną przyczyną tendencji spadkowej jest właśnie brak perspektyw i działania urzędników, a raczej ich bierność.
    • Co wy na to aby w naszym miescie powstal klub studencki z prawdziwego zdarzenia (wejscie tylko z legitymacja)? Jest juz pare szkol wyzszych, jest lub jeszcze powstaje akademik, wynika wiec z tego ze jest tez troche studentow. A studenci jak wiadomo potrzebuja rozrywki. Rozrywki zazywaja zazwyczaj bawiac sie w klubach studenckich (jesli istnieja). Czemu wiec, jesli sprawdzilo sie to w innych miastach, nie mialoby sie sprawdzic w takim Ciechanowie?? Moze by sie udalo? Proponowalbym ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się