rozrywka

(7 wyników)
  • W innym wątku Adam zasugerował, by jakaś kobieta założyła taki wątek, więc podjęłam rękawicę ;-) Proponuję potraktować ten wątek pół żartem, pół serio :-) Zacznę od siebie. Kolejność przypadkowa, ale wszystko, co przyszło mi do głowy i co sama kiedyś praktykowałam, lub praktykuję obecnie: 1) Internet - forum/facebook/portal randkowy (ten ostatni najrzadziej). 2) Sport (w moim przypadku pływanie, ale co kto lubi), można razem z dziećmi, jeśli już duże. 3) Dieta (gotowanie zajmuje masę c...
  • Moi państwo, czy gra ktoś z Was w karty? I co więcej, chciałby tę aktywność uskuteczniać "na żywo" w Trójmieście, względnie okolicach? ;) Tak lubię sobie pograć, a nie ma z kim (wiecie, tu mąż, tu małe dzieci...) Ktoś chętny? Pozdrawiam, S. :) ps. spodziewam się procesji chętnych... zwłaszcza dziś.
  • Nie żebym szczególnie potrzebował, a i czasu nie mam na tyle. Ale po rozwodzie z ex wiodę życie samotne, rzecz by można prawie kawalerskie. Muszę się na nowo zorganizować. Wtedy kiedy mam córę, wszystko kręci się wokół niej, ale w pozostałe dni jestem sam. Chodzenie po knajpach i smędzenie barmanowi o swoim smutnym losie jakoś mnie nie przekonuje, na nowe znajomości jeszcze nie przyszedł czas. W zasadzie uświadomiłem sobie, że mam jednego dobrego i sprawdzonego przyjaciela, i dwóch fajnyc...
  • Rozrywka(11)

Kogo przypominacie w rzeczywistości?, jak to sie mowi, lepiej sie rozmawia z kimś , gdy wiemy jak wygląda. Zabawa zaciągnięta z innego forum. Prosze o potraktowanie tematu poł zartem poł serio. Mi dużo osób mówi, ze podobna jestem do Goldie Hawn. Niewielkiego wzrostu, drobna blodynka, żabie oczy :D
  • Musielismy dzisiaj pojechać całą byłą rodziną w bardzo ważnej sprawie - córka, Ex i ja. Ponieważ nie moglismy sie spoxnić, a znam trudnosci Exa z punktualnoscią, zadzwoniłam, że moze podjadę po niego. "Teraz jestem w urzedzie, stoję w kolejce" "Zdażysz?" "Chyba zdażę" - i juz wiem ze niezależnie od uplywu czasu bedzie stac w tym urzędzie do skutku. Zaczynam sie gotować. "To o ktorej mam być?" Mowie mu. "Dobrze, moze zdążę". O umowionej godzinie znow dzwonię "Własnie wyszedłem z u...
  • Koniec lata wrzesień długie jesienne wieczorki, może znów sie spotkamy, tylko teraz na grzańcu.
  • Dialogi sądowe: Cytaty z amerykańskiej książki „Disorder in the cort”. To są autentyczne zdania, które padły w sądach - słowo w słowo. Nagrane i opublikowane przez reporterów sądowych. P: Kiedy są Pana Urodziny? O: 15. lipca. P: Którego roku? O: Każdego roku. P: Ta amnezja ogranicza całkowicie Pana zdolność do zapamiętywania? O: Tak. P: W jaki sposób się ona objawia? O: Ja zapominam. P: Pan zapomina. Może nam Pan podać jakiś ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się