Forum Kuchnia Przepisy
ZMIEŃ
      rum

rum

(6 wyników)
    • To zdecydowanie moj ulubiony drink. Polecam!
    • przepyszny drink, orzeźwiający,
    • "Smakują lepiej z rumem"? Jak dla kogo. Dla mnie nic, co zawiera alkohol, nie ma przyjemnego smaku. Oczywiście to już moja osobista sprawa, tylko chciałabym większego uznania dla różnorodności, a szczególnie skończenia z narzucaniem ludziom, że: - w naszej kulturze wszyscy dorośli piją alkohol, - w naszej kulturze wszyscy dorośli lubią alkohol, - w naszej kulturze wszyscy dorośli uważają, że bez alkoholu nie ma zabawy, a abstynenci prowadzą nudne i pozbawione rozrywek życie.
    • To, że na zewnątrz najlepiej w ogrodzie to wiem. Ale coś bardziej wyrafinowanego, nie chcę grilla. Mam takie wyobrażenie, upalny wieczor, gwiazdziste niebo i zapach lata - niczym z wloskiego filmu. Chłodny arbuz, slona margerita albo mojito. Bede wdzieczna za przepisy na cos chlodnego i fajnego.
    • Kiedy byliśmy ze znajomymi nad morzem w zeszłym roku (karaiby) piliśmy pinacolade na non stopieee! Swietny truunek, polecam szczegolnie kwc! pozdro !
    • 2 oz Cachaca, 4 lime wedges,muddled,2 TPSP pure cane sugar, try it Brazilian Caipirinha tak pije sie tez w San Andres zpbacz na stronie : ca.geocities.com/lcupryk/colombia.htm
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się