Gość: bodzek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:28 Kiedy byliśmy ze znajomymi nad morzem w zeszłym roku (karaiby) piliśmy pinacolade na non stopieee! Swietny truunek, polecam szczegolnie kwc! pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ang. Re: Fresh Pinacolada IP: *.smrw.lodz.pl 25.01.08, 21:45 to widac :/... Odpowiedz Link Zgłoś
kopula Re: Fresh Pinacolada 04.07.09, 13:05 Ja pinacoladę piłam na rumie bacardi...nad morzem w jakimś dobrym klubie, smaczny drink, ale chyba nie najlepszy na świecie. Ja w każdym razie zdecydowanie bardziej wolę mojito ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mietowka_lol Re: Fresh Pinacolada 20.07.09, 13:07 No co ty, kopulcia! Pina Colada jest świetna! I masz rację na bacardi rumie doskonale smakuje! No ale nie każdy lubi tak ananasowe "truneczki" xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandzior Re: Fresh Pinacolada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 16:56 mojito jest świetne :) cały czas jestem oczarowany tym drinkiem ;) raz piłem i tak się zaczęła moja historia z tym trunkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukla Re: Fresh Pinacolada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.09, 18:15 tez lubie, tez lubie, ale jeszcze sama nie probowalam tego zrobic. w ananasie musi smakowac naprawde egzotycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowka_lol Re: Fresh Pinacolada 21.07.09, 00:12 Interesująco to musi wyglądać w wydrążonym ananasie, serio, ale zrobić taką...hm...szklankę? pojemnik? Z pewnością jest trudno, a szkoda...Powinni takie sprzedawać na targach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukla Re: Fresh Pinacolada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.09, 16:19 ja mysle, ze jakos daloby sie to zrobic, po prostu trzeba do tego cierpliwosci;p a co do rumu to bacardi faktycznie rzadzi w takich letnich drinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merks Re: Fresh Pinacolada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 01:29 albo masz cierpliwość albo masz pieniądze, jak masz cierpliwość to zrobisz sobie takiego drinka z białego rumu, jak masz pieniądze to nie zagra Ci różnicy te 20 zł dla barmana za przygotowanie. Zawsze jedno rozwiązanie jest Twoje, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seto Fresh Pinacolada IP: 83.2.104.* 04.06.10, 20:14 Byłem ostatnio na Kubie i piłem pinacoladę na wycieczce do Hawany.Uwierzcie wyśmienite. Odpowiedz Link Zgłoś