Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      saloniki

saloniki

(10 wyników)
    • Mam pytanie do kobiet, które były w tym saloniku i obcinał je Sebastian. Narazie słyszałam tylko opinie mężczyzn ... Mam długie ładne włosy długości prawie do łokci. Chce je podciąć, dodać im kształtu, bo robią się już nijakie. Sprawić by wyglądały jeszcze piękniej Natomiast boje się, żeby nie wyjść z czymś "dziwnym" (w moim odczuciu) na głowie. Nie toleruję na swoich włosach żadnej asymetrii, ekstrawagancji itp. Poza tym chciałabym dowiedzieć się przy okazji czegoś na temat p...
    • odradzam zakupy w tym sklepie internetowym, zrobiłam zamówienie, wpłaciłam ponad 200 zł, czekałam nie wiadomo ile na przesyłkę aż w końcu na mojego maila z zapytaniem co się dzieje z przesyłką dostałam odpowiedź, ze mają problem ze skompletowaniem zamówionego towaru (jak towaru nie ma to może nie nalezy go wystawiać na sprzedaż w sklepiku) i zaproponowali, żę mogą mi zwrócić kasę lub przesłać niektóre produkty, które akurat mają odpisałam, że zgadzam się by mi przesłali to co posia...
    • W którym można dobrze ufarbować sobie włosy, zrobić pasemka i tylko tyle, bez obcinania. Jeśli taki istnieje w Warszawie, to byłabym wdzięczna za namiar.
    • Ostatnimi czasy mialam jakieś takie głupie przypadki, że co się wybrałam na poszukiwanie jakiegoś polskiego kosmetyku czy nawet odzywki Nivea, to było wszystko, tylko nie to co chciałam..I tak odktyłam sklep salonik. Zamówiłam już u nich dwa razy, płace na konto 6 zł za przesyłkę, przychodzi po 5-7 dniach i do tego z próbkami nowości kosmetycznych -po 3-4 próbki. Chciałam wam bardzo polecić ten sklep , bo kupowanie w Esentii kojarzę z koszmarem, a tutaj to pełen spokój i zadowolenie. ...
    • zamawialyscie cos z tej strony? bylyscie zadowolone i czy znacie jakies inne sklepiki, w ktorych sprzedaja jeszcze troche tansze kosmetyki:P
    • sklep.salonik.com.pl/sklep/shipping.php
    • proszę o uwagi na temat pillingu enzymatycznego, przy naczynkach tylko ten mi pozostał, który dobry? Jola
    • czy mogłybyscie polecic mi jakis gabinet kosmetyczny lub osobe, ktora w miare tanio i porzadnie (kwalifikacje mile widziane) naklada i uzupelnia tipsy akrylowe.chodzi o warszawe dzieki K
    • Szukam dobrego fryzjera we Wrocławiu.Wiecie... taki od którego wyjde zadowolona i nie będzie konieczniści noszenia czapki przez miesiąc! Dzieki!
    • Obecnie jestem w 22 tygodniu ciaży, cera bardzo mi sie poprawiła ale zostały przebarwienia po tradziku, zastanawiam sie jakiego kremu teraz powinnam używac żeby pozbyć sie tych przebarwień. Może któraś z was używała jakiegoś ziołowego kremu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się