saloniki

(3 wyniki)
  • Wczoraj wracając z pracy poszłam do takiego małego saloniku sukien ślubnych. Miałam jeszcze 20 minut do autobusu, więc stwierdziłam, że oglądnę jak tam w środku jest, zapytam o ceny i spokojnie zdążę na autobus. Jak tylko weszłam pojawiła się właścicielka i nie nachalnie tak poprowadziła romowę ze mną, że powiedziałm jej o moich pomysłahc na sukienkę, na fryzurę, na przyjęcie i nawet nie zauważyłam, że minęło 30 minut (i autobus ki uciekł...). Byłam miło zaskoczona jej podejścim ...
  • Poszukuję sprawdzonego salonu/krawcowej, w którym (u której) uszyję suknię wg modelu z ubiegłorocznej kolekcji niedostępnego w tej chwili w sklepie :( Czy możecie polecić jakieś sprawdzone miejsce?W internecie jest ich mnóstwo i nie wiem, który wybrać nie ryzykując straconego czasu, pieniędzy i nerwów.... :/ Pomóżcie!
  • możecie pomóc? nigdy nie byłam u kosmetyczki - a w dniu ślubu chcę być piekna ;-) potrzebuję pomocy w wyborze salonu!!! to samo odnośnie makijażu - możecie polecić coś w Poznaniu? z góry dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się