Gość: Fryzurka IP: 80.68.224.* 21.05.03, 09:14 Szukam dobrego fryzjera we Wrocławiu.Wiecie... taki od którego wyjde zadowolona i nie będzie konieczniści noszenia czapki przez miesiąc! Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger82 Re: Fryzjer we Wrocławiu? 21.05.03, 09:23 Ja jestem zawsze zadowolona z Le Grand Salon - na Wita Stwosza i chodze zawsze do Moniki Szymankiewicz. Nie jest to najtanszy salon, ale jeszcze nigdy nie wyszlam stamtad niezadowolona. No ale fryzjer to dosc indywidualna sprawa i to, ze mi pasuje, nie znaczy ze bedzie pasowac Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Fryzjer we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 10:55 Kiedys na wrocławskim forum bardzo polecany byl Salonik (W Przejsciu Garncarskim lub obok hotelu Holiday), a dokładniej Michał z Saloniku. Nie wiem czy jeszcze tam pracuje ale kiedy dwa lata temu nadał mojej fryzurze kształt tak do dziś staram sie go utrzymywać. Uprzedzam ze trzeba sie zapisac i swoje odczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Fryzjer we Wrocławiu? IP: *.chello.pl 21.05.03, 15:20 A czy któraś z was była w salonie fryzjerskim w hotelu, zdaje mi się Exbud, koło kościoła garnizonowego. Nazwę hotelu mogłam przekręcić. Czy jest tam drogo? Mam do zrobienia balejaż. Odpowiedz Link Zgłoś
adja Re: Fryzjer we Wrocławiu? 23.05.03, 01:17 polecam p.Monikę z Górnickiego (tuż przy zbigu Górnickiego, Grunwaldzkiej, Ładnej)-zwłaszcza wspaniale strzyże. Potrafi też doradzić. Przed każdą wizytą boję się, że już jej nie zastanę, że porwą ją jakieś modne czy światowe salony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Fryzjer we Wrocławiu? IP: 80.68.224.* 23.05.03, 09:28 Genialna jest pani Izabella w Saloniku w Przejściu Garncarskim. Polecam dziewczyny! Ale... Chodzę do niej od kilku lat i postanowiłam "zaryzykować gdzie indziej". Dziękuję wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś