Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      sarnia

sarnia

(5 wyników)
    • ;) Ktoś daje lonk do foty - inni odpwoadają, co widać :) Ja na poczatek, z nieco innej beczki. Zdobyłem w tamtym roku Sarnią Skałę (1377) pod Giewontem, ale była straszna mgła, jakieś 20-50 m tylko widać. forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=197 - więc moje pytanie. Czy sarnia skała to ten dziubek skalisty w tym "masywie" pod Giewontem (tak zapamiętałem, jakieś 70 m skał na końcu), czy też najwyższe wzniesienie tego samego "masywu" - czyli ten zalesiony punkt nieco po pra...
    • Witam! Jak widzicie trasę do Dol. Chochołowskiej do Strążyskiej Ścieżką nad Reglami? Czy dla osób o takiej sobie kondycji będzie to do przejścia? Ile czasu może to zająć? Czy są jakieś cieższe odcinki? Jak wygląda kwestia widoków z tej trasy? Z góry dziękuję za odpowiedź :) PS. Nie jestem zbyt doświadczona w chodzeniu po górach stąd moje pytania.
    • Wybieram sie na poczatku listopada do zakopanego na kilka dni. Jakie miejsca polecacie dla srednio doświadczonych osób. Jakiszlak wybrac by zajac czyms czesc dnia, po raz kolejny zachwycic sie gorami i wrocic w calosci. Podkreslam ze nie mam specjalnego doswiadczenia w chodzeniu po górach w zimie. Pozdrawiam
    • Proszę o propozycje tras bezpiecznych dla osób początkujących w dniach 21-27 maj.
    • chodziłem po bieszczadach, beskidy, karkonosze, gorce. chciałbym zacząc w tatrach od jakich szlaków zaczać. Mam 40 lat i forme średnią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się