Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      sauna

sauna

(7 wyników)
    • W leczeniu chlamydi pn mozna uzywac infrared sauny (sauna na podczerwień) Dr Powell (ktory leczy taki chorby ja Lupus, FM, CFS, FM zanim zacznie abx stosuje najpierw infrared saune i chorzy odczuwają po niej typowe Herxy. Równierz chorzy na cpn którzy sa juz jakiś czas na abx i zaczeli korzystac z infrared sauny (IS) mają nasilone objawy. Wklejam link do dyskusji na froum cpn o reakcji na pobyt w IS www.cpnhelp.org/turning_up_the_heat Szczegolnie mocne Herxy sa po sup...
    • Sauna(4)

Znalazłam tylko wątek o saunie ozonowej, o zwykłej tylko jakieś wspominki mimochodem a mam pytanie - korzysta ktoś z Was z sauny? Niekoniecznie nawet w celech leczniczych (chociaz jest teoria, ze kretki nie lubią wysokiej temperatury) tylko tak raczej dla relaksu... Nie zaszkodzi?
    • sauna(4)

Wiem że borelka lubi temperaturę 30-34 czy ktoś próbował zwalczać ją w saunie. Słyszałam o zamrażaniu ale o saunie nie.
    • Proszę o opinie Ważne posty oriona winmlm.neostrada.pl/ozone15yroldstory.pdf - juz nieobecny na lymenecie flash.lymenet.org/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=028239#000000 Strona oriona www.lymesucks.org/
    • Witajcie, Pani doktor zaleciła saune dwa razy w miesiącu, tylko nie wiem na którą sie zdecydować fińską, parową infrared?
    • Jest to program oczyszczania organizmu opracowany przez L. Ron Hubbarda używany do oczyszczania organizmów policjantów pracujących przy zamykaniu laboratoriów produkujących metaamgetamine www.utah-detox.org/ oraz osób pracujących na miejscu zawalenia się wież WTC www.utah-detox.org/images/stories/townsend.pdf Ci ludzie posiadają wiele objawów zatrucia które są bardzo podobne do objawów boreliozy, np bołe kończyc refluks żołądkowy brak snu rozdraznienie depresja nawet smierc. Więc jeśl...
    • Czy ktoś stosował cholesteraminę i czy zauważał jakiś skutki jej stosowania??????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się