10.10.06, 16:13
Znalazłam tylko wątek o saunie ozonowej, o zwykłej tylko jakieś wspominki
mimochodem a mam pytanie - korzysta ktoś z Was z sauny? Niekoniecznie nawet w
celech leczniczych (chociaz jest teoria, ze kretki nie lubią wysokiej
temperatury) tylko tak raczej dla relaksu... Nie zaszkodzi?
Obserwuj wątek
    • joannbernat Re: Sauna 14.10.06, 13:43
      Witam Niko!
      Wpadłam do Was na chwilkę i tak się składa,że man coś do powiedzenia w tej sprawie.
      Byłam w saunie raz i mam bardzo przykre wspomnienia. Od razu zrobiło mi się słabo. O mało nie zemdlałam i musiałam bardzo szybko wyjść. To chyba prawda co mówią. Krentki nie lubuą się smażyć smile
      Gorąca kompiel też odpada, niestety (przynajmniej w moim przypadku). Jak posiedzę trochę w wannie w nieco cieplejszej wodzie, to bardzo źle się potem czuję, słabo mi, głowa mnie zaczyna boleć, od razu mam karuzelę itd. Ale mojego synka zdecydowałam się urodzić w wodzie i dałam radę (może dlatego, że woda miała tylko 36 stopni). Nic się nie działo złego, a sam poród wspominam jako absolutnie cudowne przeżycie smile

Jeśli się zdecydujesz na pójście do sauny, to bądź bardzo ostrożna. Najlepiej idź z kimś. Tak na wszelki wypadek smile
      Całusy! Joanna
      • ambrozy666 Re: Sauna 14.10.06, 14:00
        ja regularnie korzystam z sauny przy kazdej okazji. Ale zawsze mam klopoty z
        oddychaniem, czuje dyskomfort, ciezko sie oddycha, a jak jest bardzo goraco to
        serce wali mi jak mlot, az czuje bol. Ale nie przejmoje sie tymi blachostkami,
        trzeba korzystac z zycia ile sie da smile)
        • 74beata Re: Sauna 17.10.06, 12:19
          Ja korzystam z sauny bardzo często. Jednak zdecydowanie lepiej czuję sie w
          saunie mokrej niż w suchej. Nic mi nie dolega a wręcz przeciwnie bardzo dobrze
          się czuję przez następne kilka dni. Chyba zależy to od organizmu. Pozdrowienia
          Pa.
          • welwiczia1 Re: Sauna 17.10.06, 17:31
            Ja nie znosze upałów - dobrze ,że minely smile ani nie moge kapac sie w zbyt
            cieplej wodzie po od razu pojawia mi sie mnostwo paskudnych objawow. O saunie
            wole nie myslec w tej sytuacji brrrrrrrrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka