Forum Kultura Książki Książki
ZMIEŃ
      sensacyjny

sensacyjny

(7 wyników)
    • fenomenalna książka. Ciekawa jestem waszych opinii!. To była moja pierwsza powieść sensacyjno- historyczna i muszę powiedzieć że mnie rozłożyła na łopatki:)Born w taki sposób zbudował napięcie, ze "połknęłam" książkę w jeden wieczór. Intrygująca, zaskakujące zwroty akcji, wplecione w tło historyczne. Bardzo proszę o rekomendacje jakiś dobrych sensacyjnych powieści! Bo złapałam przysłowiowego bakcyla:)
    • Wymyśliłam sobie, że prezentem urodzinowym dla brata za granicą mogłaby być ksiażka. Polska - bo angielskojęzyczne czytuje w oryginale. Współczesna - żeby jej nie znał. Sensacyjna - bo w takim gatunku brat gustuje. Jest coś ciekawego na rynku?
    • Poratujcie mnie: szukam książki na prezent o życiu gangów, mafii, mój szwagier ostatnio gustuje w takich, może podrzucicie jakiś tytuł?
    • Oto nowe forum dla ludzi, którzy lubią literaturę sensacyjną, planowane jest również uruchomienie serwisu jeśli tylko forum zostanie pozytywnie przyjęte i pomysł zyska aprobatę jego użytkowników. www.kryminal.gaa.pl
    • Przeczytałam już wszystko Grishama i w zasadzie całą srebrną serię Amber. Szukam dobrych książek sensacyjnych- thillerów politycznych itp.Niechby byli źli i dobrzy faceci i trup się ścielił. coś w klimatach Ulicznego adwokata czy Czasu zabijania.
    • Witam, szukam sprawdzonych autorow ksiazek sensacyjnych, cos w stylu harlana Cobena lub Lee Childa. Moj czternastoletni syn uwielbia w/w pisarzy ale przeczytal juz wszystko co bylo wydane po polsku. Teraz poznaje Grishama a ja szukam nowych pozycji dla niego. Mozecie cos polecic?
    • Nie szukam bardzo ambitnej literatury, ale w pracy mam sporo wolnego czasu i mogę czytac ( ot, taka specyficzna robota ;)), podajcie nazwiska i tytuły czegoś ciekawego, sensacji lub kryminałów. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się