Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      serwisy

serwisy

(33 wyniki)
    • Czy znacie jakiś dobry serwis zajmujący sie naprawami pralek Whirlpool bez gwarancji? Bede bardzo wdzieczna za sugestie bo nie mam juz sily do "fachowcow",ktorzy sie nie znaja na naprawianiu pralek..
    • Dzisiaj (sobota!) zepsuł mi się kocioł Viessmann na gawrancji. Zadzwoniłem pod numer ogólnopolskiego serwisu i powiedziano mi, że serwis dotrze do mnie w poniedziałek (pracują od 8:00 do 15:00). Bilboardy przy drogach informujące o ich 24 serwisie oszukują! Kłamliwa inforamacja jest także zamieszczona na stronie www firmy Viessmann. Nie dajcie się na to nabrać. Viessmann kłamie w swoich reklamach dotyczaceych serwisu. Stwierdzam to z całą stanowczością bo mam dowód. Nagrana i...
    • mam już wyznaczony termin odbioru technicznego mieszkania. zastanawiam się czy zatrudnić firmę/fachowca do tego odbioru. Czy ktoś korzystał z usług firm: Biuro inżynierskie Conceptus ( www.odbiormieszkania.pl/odbior- mieszkania-kontakt.htm ) lub Serwis Remontowy Sp. z o.o. ( www.serwisremontowy.pl/content/view/5/39/ ) albo innej firmy która możecie polecić dzięki za informacje
    • Witam, mam pytanie czy ktoś próbował zamówić części do lodówki Gorenje ostanio, bo ja dostaję już szału z punktem usługowym AGD, gdzie zamawiałam te części. Po kolei: kupiliśmy lodówkę do zabudowy, jak przyszło do montażu obudowy okazało się, że nie ma listew mocujących drzwi lodówki do obudowy- sprzedawca twierdził, że były i właściwie nie ma szans na udowodnienie, że nie było (to nawiasem mówiąc nauczka, żeby sprawdzać, czy wszystko, co opisane w instrukcji jest wewnątrz opakowania. ...
    • Używam od kilku lat narzędzi skila. Miałem o nich opinie : tanie i przyzwoite. Szlifierki i wiertarki chodziły w dość trudnych warunkach przez kilka lat, potem padały i człowiek sie nie dziwił- bo kiedyś musiały. 6 miesięcy temu kupiłem sobie prywatnie do domu wirtarkę 650 W z najnowszej lini na rok 2004. Wiertarkię używałem kilkanaście razy do prostych zastosowań- końcówka remontów w domu: otwory w cegle, drewnie nigdy w metalu. Po kilku użyciach zaciął się jak sądziłęm przełączn...
    • mam pytanie? potrzebuje kupic prlke i zastanawiam się jakiej firmy indesit czy moze whirpool jestem ograniczona inansowo do ok 1500 zl moze ktos mi poleci co jest lepsze dzieki
    • Zepsul mi sie mechanizm w uchylnym , drewnianym oknie z Sokólki . Czy ktos moze wie , gdzie znajde serwis ? W samej Sokólce sa kompletnie nie zorientowani , a tam , gdzie pare lat temu te okna kupowalam poradzili mi... nowe okno . Bede wdzieczna za pomoc .
    • własnie - ponoc Liebherr to praktycznie najlepsza firma w chodnictwie zapupiłam takową lodówke z zamrazalka - na razie uruchamiana była tylko lodówka, zamrazalka jeszcze nie i lodówka strasznie trzeszczy w trakcie pracy, nie chodzi tu o tradycyjny szum agregatu w trakcie pracy, ale o trzeszczenie jak stare drzwi - i mam wrazenie ze to sie nasila, co robic? reklamowac? czy ktos spotkał sie z takim problemem? az strach pomyslec co sie moze dziac jak jeszcze uruchomie zamrazalke (lo...
    • Z opisu w sklepie RtvAgd wynika, że pralka warta jest uwagi i swojej ceny. Czy ktos ma pralke tej firmy i jak sie sprawdza w użyciu?
    • polecono mi tę pralkę jako b.dobrą w przedziale do ok 1600pln ( zamykana od góry ) . czy ktos ma i może coś pow3iedzieć ,b.prosze o opinie.
    • Proszę pomózcie! Już jestem tak zakręcona w sprzęcie do zabudowy, że nie wiem w którą stronę się zwrócić. Ten sprzęt wydaje się być taki sam. Zastanawiam się nad zmywarką Siemens SE 54A560 lub AEG Favorit 44050i. I lodówka - lepiej Siemens KI 30E440 czy AEG Santo C 81840i??? Czy ktoś użytkuje taki sprzęt?
    • Kupiłem okap kuchenny Elektroluxa. Instalacje robiła dobra firma elektryczna ( 12 lat doswiadczen). I po 3 miesiącach przestał działać . Serwis stwierdził ze zepsuł się moduł zasilania i musialem sam go uszkodzić. Elektrolux nie chce uznać gwarancji. Ja sie do okapu nie dotykalem. Firma instalujaca sprawdzila jeszcze raz napiecia i wszystko jest w porządku. Inne urzadzenia jak: plyta kuchena, lodowka, piekarnik działają bez zarzutu ( nie sa Elektroluxu) Co mam robic czy tylko dro...
    • Witam Troche szperalem po sieci i ... nigdzie nie moge znalezc nic cieakwego poza zwyklymi sklepowymi opisami o piekarnikach SMEGa. Czy to dobra firma czy lepiej wybrac Electroluxa. Chodzi mi konkretnie o piekarnik SE 398 plus plyta SE 2645 (czy jakos tak koniec moglem pomylic) Jesli ktos z was uzytkuje podobny sprzet (albo chociaz marke) bardzo prosze o jakies komentarze. Czy wybrac wloska firme czy raczej sprawdzona niemiecka (electrolux) Serdeczne dzieki z gory za jakias po...
    • Witam, Czy moze ktos polecic dobrego elektryka, ktory naprawilby telewizor cieklokrystaliczny LCD Samsung LE40M6. Najdogodniej Warszawa i okolice. Z gory dzieki za informacje. Lukasz chateque@wp.pl
    • Witam mam pytanie, wczoraj popsuła się moja lodówka Ariston. Model MBA 3832A, niby wszystko jest OK, agregat pracuje , lampki się świecą, tylko że przestała mrozić :(. Zaczęło się od sygnału alarmowego o niebezpiecznym ogrzaniu zamrażarki. Zresetowałem lodówkę i myślałęm że będzie OK ale niestety te alarmy się powtarzają i lodówka nie działa :(((. Co się mogło zepsuć i dlaczego tak dużo naprawa kosztuje :(((?
    • mamy małą przybudówkę przy domu i strop jest betonowy, u góry zrobione cos "ala" taras, jednak w środku jest dosyć zimno i chciałem ocieplić styropianem o wewnątrz (zeby nie skuwac płytek na tarasie) czy mozna tak robic ?? czy nie bedzie mi sie wdawał jakiś grzyb albo coś??
    • Na rynku jest kilku producentów oferujących kotły gazowe 2-funkcyjne. Czy możecie polecić którego z nich a doradzić, od których marek powinienem trzymać się raczej z daleka?
    • Mam do Ciebie pytanie jako fachowca. Niedawno u znajomego zepsuła sie zmywarka. Nie otwierał się pojemnik detergentu przy zmywaniu i cała tabletka zostawała w pojemniku. Przyjechał fachowiec i powiedział, że padła jakaś cewka ? Potem zadzwonił, że nie można kupić samej cewki tylko komplet z dozownikiem nabłyszcza i detergenty. Całość z robocizną ok. 280 zł. Czy rzeczywiście nie ma dostępu do części, tylko trzeba kupować zespoły ? Bardzo Cię prosze o komentarz. I czy jest to praw...
    • Mam prośbę do forumowiczów.. Otóż poszukuje materiałów związanych z normami budowlanymi do pracy licencjackiej. Czy ktoś mi może pomóc w tym temacie? wszędzie są płatne serwisy, lub materiały dostępne na płytach cd a ja niestety nie moge sobie na to pozwolić..
    • Kończymy budowę domu. Był u nas hydraulik, który oszacował koszty instalacji CO, wody (w każdym razie cała hydraulika). Nie znam się na tym kompletnie więc muszę komuś zaufać. Fachowiec radzi nam piec Buderusa lub Junkersa. Chciałam podpisać z nim umowę ale mój mąż jest nieufny i postanowił sprawdzić te informacje. Ja nie mogę się doczekać kiedy się wprowadzę więc proszę powiedzcie mi jaki jest najlepszy piec do domu 130 m2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się