Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      sierpc

sierpc

(3 wyniki)
    • czytajac ten tekst, to go Krakus zalikowal przypomnialo mi sie jak wracajac z Pucka, rozmaslilbym babe na rowerze. Bylo juz ciemno, jechalem droga z Grudziada do Sierpca i dalej Plonska (czyli z jedynki przelatywalem na siodemke - moja ulubiona trasa wawa-3miasto). Wyprzedzalem ze trzy auta na raz. Na czele tej kolumny jechal jakis stary strucel ze swiatlami, ktore nic nie oswietlaly a dwa nastepne auta pomimo dluuuugiej prostej nie mogly sie zdobyc na wyprzedzenie jadac jednoczesnie...
    • W ostatni weekend została nagrodzona moja niechęć do podróżowania głównymi, najbardziej zatłoczonymi szlakami i notoryczna skłonność do eksperymentowania. W piątkowe przedpołudnie wyjeżdżaliśmy dwoma samochodami z Warszawy do Gdańska. Dwa samochody, dwóch kierowców i dwa charaktery. Jak pilot samolotu rejsowego i akrobata. Wybrałem trasę przez Płońsk, Sierpc, Rypin, Grudziądz i ... autostradę do Gdańska. Konkurent pojechał klasycznie "siódemką" i techniką "pedał-dno", ja jak zwykle p...
    • Otóż w piątek po pracy zamierzam się przemieścić do 3city. Tam do niedzieli będą się odbywały tańce, picie, husbands/wives swaps, sex drugs and r'n'r Ale chciałem zapytać o drogę - jakies utrudnienia o których nic nie wiem? Jechać 7ką do oporu czy (tak jak lubie) przez płońsk, sierpc, golubie, rypiny, grudziądze i dalej jedynką do obwodnicy? Nadmienie, ze znajomi mieszkają raczej blisko obwodnicy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się