Dodaj do ulubionych

Transmisja z Katowic

31.12.16, 21:24
Zapuściłem po 20:00 imprezę w Katowicach i już mi zaczęło flakami wywracać jak zaczął "śpiewać" zespół, którego nazwę wymazałem z pamięci ale "rytmy" były discopolo. Kurwa tego się nie da słuchać z własnej i nieprzymuszonej woli. Nie wiem czy dobrze kojarzę ale chyba to był zespół Boys ?
Z Noworocznymi pozdrowieniami
Obserwuj wątek
    • bassooner Re: Transmisja z Katowic 01.01.17, 01:00
      walnij lufe i bedzie dobrze...
      • qqbek Re: Transmisja z Katowic 01.01.17, 01:42
        bassooner napisał:

> walnij lufe i bedzie dobrze...

Piszesz po doświadczeniach "reżymowego" Sylwestra? ;)
        • bassooner Re: Transmisja z Katowic 01.01.17, 01:59
          sylwestra nie... raczej koncertu wigilijnego ;-)

aha... taka sytuacja - wychodzę z kumplem na fajkę... otwiera się jeden z wozów transmisyjnych... wychodzi gość - sympatyczny i mówi - a panowie z pisu czy z po? a my że z orkiestry - a wódkę panowie piją? no i nam polał... a było coś koło południa...
          • sven_b Re: Transmisja z Katowic 01.01.17, 12:38
            No, zatem bzdury opowiadają, że nie ma komu oddać władzy.
            Trzeba powierzyć ją orkiestrze.

Cennego zdrowia w Nowym.
      • lexus400 Re: Transmisja z Katowic 02.01.17, 08:59
        ....a jak myślisz bassie co zrobiłem ? :D
        • bassooner Re: Transmisja z Katowic 02.01.17, 11:41
          bassooner 01.01.17, 01:00
          walnij lufe i bedzie dobrze...

lexus400 02.01.17, 08:59
          ....a jak myślisz bassie co zrobiłem ? :D

czyli czytałem ci w myślach ;-)
    • krakus.mp Re: Transmisja z Katowic 02.01.17, 20:24
      Wymagają zapłaty za abonament TV i serwują ludziom widok spiewajacych starych pudernic.
      Kogo mam na myśli wszyscy powinni wiedzieć bo co rok pchaja się na estradę w Sylwestra.
      Nawet walniecie lufy nie pomaga bo się zygac chce na ich widok.
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a A za to panowie !! ciacha po prostu.. 02.01.17, 21:20
        krakus.mp napisał:
        > Wymagają zapłaty za abonament TV i serwują ludziom widok spiewajacych starych
        > pudernic.

> Kogo mam na myśli wszyscy powinni wiedzieć bo co rok pchaja się na estradę w Sy
        > lwestra.
        > Nawet walniecie lufy nie pomaga bo się zygac chce na ich widok.

Ale za to panowie !! - wszyscy ciacha - piękni, młodzi, no i ...nie pudernice.
        Więc raczej na nich trza było swój wzrok (i słuch) skupić, zamiast rzygać.
        • krakus.mp Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 02.01.17, 21:41
          "R" mi się zjadło bo z komórki klepię.
          Witam koleżankę i zapytam przy okazji co z Panią B?
          Pojawiła się na moment i ....
          Masz może z Nią kontakt?
          Co do panów to zdecydowanie wolę podziwiać piękne panie.
          Mam na myśli przede wszystkim Ciebie szanowna koleżanko. Czasem wracam do dawnych maili i patrząc na fotki zastanawiam się jak teraz koleżanka wygląda?
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 03.01.17, 20:04
            krakus.mp napisał:

> "R" mi się zjadło bo z komórki klepię.
            > Witam koleżankę i zapytam przy okazji co z Panią B?
            > Pojawiła się na moment i ....
            > Masz może z Nią kontakt?
            > Co do panów to zdecydowanie wolę podziwiać piękne panie.
            > Mam na myśli przede wszystkim Ciebie szanowna koleżanko. Czasem wracam do dawny
            > ch maili i patrząc na fotki zastanawiam się jak teraz koleżanka wygląda?
            ---
            - mam stały kontakt z B.
            - jak teraz wyglądam, to wiesz, bo fotkę dostałeś kilka ( 4 ?) mies. temu i nawet w odpowiedzi komplementu doczekałam się ;-)
            • bassooner Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 03.01.17, 23:08
              co wy tu za "bajki" klepiecie ;-)
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a >klepiemy bajki< o rzyganiu przez krakusa na widok 04.01.17, 12:45
                bassooner napisał:
                co wy tu za "bajki" klepiecie ;-)

>>klepiemy bajki<< o rzyganiu przez krakusa na widok starych, śpiewających, pudernic
                -> podobają Ci się takie "bajki" ? bo mi nie.

krakus.mp napisał:
                > Wymagają zapłaty za abonament TV i serwują ludziom widok spiewajacych starych
                > pudernic.

> Kogo mam na myśli wszyscy powinni wiedzieć bo co rok pchaja się na estradę w Sy
                > lwestra.
                > Nawet walniecie lufy nie pomaga bo się zygac chce na ich widok.

padalcowa odpowiedziała:
                Ale za to panowie !! - wszyscy ciacha - piękni, młodzi, no i ...nie pudernice.
                Więc raczej na nich trza było swój wzrok (i słuch) skupić, zamiast rzygać.

• beciara-bt Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 01.02.17, 21:49
              :-) Że też żeś się dała namówić Krakusowi na fotkę, Ewuś...
              Ja tam udaję piękną, ale nieprzystępną ;-)

Krakus, seksisto, mizoginie Ty... Pofatyguj się tak minimalnie i znajdź nas na facebooku. Dane znasz.
              • krakus.mp Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 02.02.17, 09:09
                beciara-bt napisała:

> :-) Że też żeś się dała namówić Krakusowi na fotkę, Ewuś...
                > Ja tam udaję piękną, ale nieprzystępną ;-)

Widocznie mnie lubi. :)
                >
                > Krakus, seksisto, mizoginie Ty... Pofatyguj się tak minimalnie i znajdź nas na
                > facebooku. Dane znasz.

Dlaczego twierdzisz że nie lubię kobiet?
                Kobiety ubóstwiam, pod warunkiem że są tego warte.
                Piękna i mądra kobieta zawsze zasługuje na szacunek. :)
                Nie lubię głupich i naiwnych . które myślą że są lepsze od innych.
                Nie lubię bab za kierownicą ( słowo klucz "baba") które na drodze są egoistkami i jeżdżą bezmyslnie i często po chamsku.

• beciara-bt Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 02.02.17, 15:25
                  Acha, czy ubóstwiasz kobiety, ale tylko pod warunkiem, że są takie, jakbyś sobie tego życzył. Za stare, zbyt naiwne i głupie, egoistyczne, chamskie na drodze...- odruch wymiotny.
                  Rozumiem, Krakusie, szowinisto :-)))

• krakus.mp Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 02.02.17, 17:51
                    prowokujesz?
                    Nie dam się. :)
                    • beciara-bt Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 02.02.17, 18:19
                      Szkoda. Lubię kiedy się unosisz ;-)
                      • krakus.mp Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 02.02.17, 18:23
                        Ja się unoszę?
                        Nie znasz mnie.
                        Jestem samotnym podstarzałym typkiem. Parę lat temu straciłem ukochaną kobietę.
                        Obwiniam się za to.
                        Jedno co wiem, to że nic nie jest takie jakie nam się wydaje że jest.
                        • p.a.d.a.l.c.o.w.a wtrącę się, jeżeli można.... 02.02.17, 19:50
                          krakus.mp napisał:
                          (...)
                          1. ) Jestem samotnym podstarzałym typkiem. Parę lat temu straciłem ukochaną kobietę.
                          Obwiniam się za to.

Nie rozczulaj się tak nad sobą - bo chyba żyje? no i na pewno nie była i nadal nie jest - tu użyję Twego określenia : >starą pudernicą , że nawet walnięcie lufy nie pomagało bo się zygać chciało na widok <

2.)Jedno co wiem, to że nic nie jest takie jakie nam się wydaje że jest.

po przeczytaniu tamtej Twojej, wyjątkowo wstrętnej, opinii o Rodowicz - nic już nie musi się wydawać i jasnym jest - co Ty wiesz.
                        • beciara-bt Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 02.02.17, 20:30
                          No cóż... może Twoje poczucie winy całkiem na miejscu jest..
                          Może żona miała dosyć sprzątania Twoich wymiocin po każdym koncercie "lampucer".

A swoją drogą, to jeśli miałabym wybór między Marylą Rodowicz a Januszami polskiego szołbiznesu, to wolałabym się przespać z Marylą.
                          • krakus.mp Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 02.02.17, 20:38
                            Zadałem sobie odrobinę trudu i odwiedziłem facebooka.
                            Nie zauważyłem kilogramów botoksu i blizn po operacjach plastycznych.
                            :)
                            • beciara-bt Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 02.02.17, 22:07
                              Iiiii... Lustrowałeś cichaczem. Śladu po sobie nie zostawiłeś.
                              • krakus.mp Re: A za to panowie !! ciacha po prostu.. 02.02.17, 22:11
                                Sama mnie zachęciłaś. :)
                                Poza tym lubię patrzeć na piękne kobiety.
                                Chyba się nie gniewasz?
                              • krakus.mp Zostawiłem :) 02.02.17, 22:21
                                beciara-bt napisała:

> Iiiii... Lustrowałeś cichaczem. Śladu po sobie nie zostawiłeś.

Popatrz raz jeszcze.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka