Forum Regionalne Łódzkie Piotrków Tryb.
ZMIEŃ
      skierniewice

skierniewice

(3 wyniki)
    • Toczy się dyskusja dotycząca budowy (rozbudowy) któregoś z tych lotnisk. Nowe władze Łodzi i W-wy lansują pomysł ze Skierniewicami, wojewoda pragnie lotniska w Łasku. A ja najbardziej chciałbym, aby międzynarodowe lotnisko powstało pod Piotrkowem! I co Wy na to?
    • Witajcie, myślę, że mój nick prawie wszystko wyjaśnia :-) Od roku 1989 kolekcjonuję wszelakie ulotki wyborcze. W tym roku przy okazji wyborów parlamentarnych chciałbym zebrać okazy ze wszystkich 41 okręgów wyborczych :-) Nie we wszystkich okręgach oczywiście mam rodzinę czy znajomych więc korzystając z cudownego narzędzia jakim jest internet próbuję uzupełnić tę lukę. Prośba moja jest taka: jesli ktoś z Was mógłby zwyczajnie odkładać te ulotki które bądź otrzyma na jakims spotkani...
    • A może rozpoczniemy wyliczanie przedwyborczych gruszek na wierzbie? Ja zacznę od trzech kandydatów, w tym jednego naszego piotrkowskiego. 1. Artur Ostrowski - kandydat na prezydenta Piotrkowa z ramienia SLD obiecuje szybkie odrestaurowanie piotrkowskiego Starego Miasta. O źródłach sfinansowania przedsięwzięcia nie wspomina... 2. W. Rosset - kandydat na prezydenta Łodzi z ramienia badaj Platformy Ob. - obiecuje kryty basen dla każdej szkoły w Łodzi. Finansowanie - twierdzi, że Łódź...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się