Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      skierniewice

skierniewice

(17 wyników)
    • Witam, czy są tu jakieś osoby, które zdają lub już zawały egzamin w Skierniewicach?? Co sądzicie o miescie, WORDZIE, egzaminatorach itp.??
    • Próbowałem na tym forum dowiedzieć się jak wyglądają terminy i zdawanie egzaminu w Skierniewicach, nikt mi nie odpowiedział. Byłem dziś na Odlewniczej zapytać się co do terminów u nich w ośrodku. Gdy usłyszałem że najblizszy termin to 17 listopad (!?) :)) tak - to jest śmieszne - wręczyłem wcześniej już przygotowany wniosek o przeniesienie papierów do WORD w Skierniewicach (tam termin na 8 październik na testy i praktyczny). Jeżeli ktoś rozpatruję możliwość zdawania właśnie tam (najbliż...
    • Jak tam jest? Wcześniej zdawałam 4 razy w Warszawie na Powstańców śląskich , oczywiście z wiadomym rezultatem:)) Myślę o przeniesieniu dokumentów do Skierniewic. Może ktoś wie jak tam jest ?
    • Czy zdawał ktoś w Skierniewicach? Proszę o wszelkie informacje i wskazówki dotyczące egzaminu
    • Ciekawy jestem jak wygląda egzamin praktyczny w Skierniewicach, może ktoś zdał za pierwszym razem. Kończę właśnie kurs i interesuje mnie jak długo czeka się na egzaminy.
    • No i znów nie zdałem .To juz drugi raz i cały czas na mieście. Coraz lepiej mi idzie ale coraz bardziej "osłabiaja" mnie te egzaminy. Bo o ile za pierwszym razem miałem spoko egzaminatora tp ten za drugim czekał tylko na moja skuche .No i sie doczekał w 30 minucie. Złosc mie ogarnia i zniechecenie. Ale próbuje dalej .Wolnośc i niezalęznośc to daje posiadanie prawa jazdy i samochodu .Trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!!
    • Witam, obecnie robię drugie podejście do egzaminu po wcześniejszym dole z powodu nie zdanych 3 praktycznych i zastanawiam się czasem czy nie przenieść papierów z Odlewniczej(Wawa) do Skierniewic lub Siedlec z powodu krótszego czasu na oczekiwanie (obecnie na Odlewniczej teor+prak na 7 listowpada !), a może Wy macie inne propozycje? pozdr.
    • Mam pytanko gdzie są krótsze terminy egzaminów teoretycznego i praktycznego , bo bardzo zależy mi na czasie , a słyszałem że teraz na odlewniczej czeka się na egzamin praktyczny nawet 2 miesiące , więc zanim mnie zapiszą na teorię to 1 miesiąc + 2 miesiące praktyczny + 2 tygodnie na odbiór prawka to w sumie minimalny czas jeśli zdam za pierwszym razem a powinnienem wyniesie 3,5 miesiąca , zakładałem że uda mi sie to wszystko załatwić max w 1,5 miesiąca
    • Witam Wszytkich, czy ktoś może mi powiedzieć na co zwracać uwagę na egzaminie w Skierniewicach? Jacy są egzminatorzy? Na jakie samochody można trafić? Będę wdzięczna za rady? :)
    • Czy ktos z Was bedzie zdawal 10 sierpnia w Skierniewicach? To bedzie moje 1- sze podejscie :)
    • Gdzie najlatwiej zdaje sie egzamin. Jak kazdemu chyba, zalezy mi na jego szybkim zdaniu. Bede miala jazdy codziennie i mam nadzieje, ze w drugiej polowie listopada bede mogla podchodzic do egzminu i w tym tygodniu chcialam sie juz na niego zapisac. Pytanie teraz gdzie... gdzie najlepiej sie zdaje? Z gory dziekuje za odpowiedzi.
    • ważne(5)

witam serdecznie, w ub.sobotę zdawalam praktyczny na Odlewniczej, po raz pierwszy i nie udalo się, niestety. Chcialam od razu zapisać się na kolejny egzamin, terminy nadal są bardzo odlegle, więc stwierdzilam, że będę zdawać kolejne w Skierniewicach, tam czeka się kilka dni,wiem bo dzwonilam w sobotę. Problem w tym, że tam zdaje się na toyocie yaris i tu moje pytanie: czy ktoś może wie, gdzie w Warszawie uczą na toyocie? Dziękuję z góry za odpowiedzi
    • Hej, kto ma porównanie jak się zdaje w W-wie a jak w innych mniejszych miastach np. w Skierniewicach, Ciechanowie, Płocku, Siedlcach etc. Czy ktoś kto nie mógł zdać w W-wie zdecydował się zdawać gdzie indziej i się udało? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi, bo sama zastanawiam się czy nie zdawać gdzie indziej. W W-wie mam za sobą 3 nie udane próby. I szczerze powiedziawszy to nie mam nawet ochoty zdawać więcej. Ale muszę w końcu zrobić to prawko! Pozdrawiam
    • Widzę po Twoich wypowiedziach, że jesteś "rozkrzyczany" (i nie do końca dokształcony)..... Czy Egzaminator miał rację ? Nie byłem świadkiem i nie wiem czy "mówisz" całą prawdę ? Jeżeli był BŁĄD na rondzie , to musiałeś go popełnić dwukrotnie , aby Egzamin miał wynik NEGATYWNY (patrz Dz.U.Nr.217). Jeżeli byś spowodował "Zagrożenie W Ruchu Drogowym" , to Egzamin jest PRZERYWANY NATYCHMIASTOWO ! Może na spokojnie przeczytaj "Prawo O Ruchu Drogowym" i wtedy ....... Co do samego ...
    • Podobno w Siedlcach czeka sie krócej na egzamin niz w Warszawie, a tez zdaje się na Corsie. Czy ktos z was ma jakies doświadczenia? Jak tam wyglada sprawa?;)))
    • Witam.Czy ktoś zdawał w Ostrołęce i mógłby podzielić się wrażeniami? Chodzi mi również o czas oczekiwania. Może ktoś z Was przeniósł się tam na egzamin z Warszawy z Odlewniczej?
    • jw. Z góry dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się