Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      sklep internetowy

sklep internetowy

(13 wyniki)
    • Witam serdecznie, Jako że to mój pierwszy temat założony na tym forum to chcialbym wszystkich pozdrowić :) Przechodząc jednak do mojego problemu... Wykańczam właśnie domek jednorodzinny na wsi i szukałem w wszystkich okolicznych sklepach tanich grzejników płytowych i różnie się ceny plasowały, wiadomo najkorzystniej jednak w dużych sieciówkach typu castorama, jednak sprawdziłem też dzisiaj w internecie i znalazłem ofertę sklepu internetowego z i rabatem, całkiem niezłe ceny mieli to zadzwo...
    • Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie internetowym www.sklep.kuchnia.waw.pl Mają tam bardzo niskie ceny. I trochę się temu dziwię :-o Proszę o odpowiedzi
    • Ktoś mnie chce zniechęcić do zakupu sprzętu AGD ze sklepów internetowych mówiąc, że sprzedają tam egzemplarze ze zwrotów, wybrakowane itp... Czy ktoś z Was ma taki sprzęt i może się podzielić doświadczeniami i rozwiać moje wątpliwości - będę bardzo wdzięczny za wszystkie opinie. Dzięki i pozdrawiam.
    • zamierzam wykończyć swój nowy dom i przymierzam sie do zakupów miedzy innymi farb . Czy mozecie się podzielić opiniami na temat sklepów internetowych z farbami podac adresy bo chyba nie ma ich zbyt dużo w sieci przynajmniej ja nie znalazłem.
    • Bardzo prosze o adresy sprawdzonych sklepów funkcjonujących na terenie Warszawy. Z góry dziekuję
    • Bardzo prosze o padanie adresów sprawdzonych sklepów .
    • Może ktos ma doświadczenia w kupowaniu przez internet> Chodzi mi glownie o e- sklep ARA AGD RTV AUDIO VIDEO, ceny są bardzo zachcające>
    • Czy mozesz mi wyjasnić tak dużą róznicę cen pomiedzy normalnym sklepem a wirtualnym.:) Czy to są gorsze farby ,przeterminowane zepsute albo przecenione ?
    • Szukam namiarów na dobre (godne polecenia nie tylko ze względu na cenę, ale i elastyczne) hurtownie AGD, w których jako detalista mogę kupić sprzęt. Myślę o kupieniu kompleksowo wszystkiego i ciekawa jestem czy w ten sposób nie wyjdzie to taniej niż w sklepach. Dzięki z góry za info i za wszelkie uwagi Pzdr
    • Proszę wytłumaczcie mi różnicę cen np. lodowki Liebherr: sklep: 3200 zl (dodam-sklep oferujący b.korzystne ceny w W-wie:) pierwszy sklep internetowy: 2900 zl (do negocjacji) drugi sklep inernetowy: 2600 zl!! Nie wiem jak można to wytłumaczyć, chyba tylko w taki sposób, w jaki wytłumaczył mi to sprzedawca w sklepie, na moje zapytanie, skąd ta róznica cen: te najtańsze to sa lodówki zbrakowane (np. ze zdeformowanym agregatem, który następnie jest przywracany do pierwotnego kształtu w ...
    • Zachciało mi się oszczędzić - znalazłem więc jakiś "sklep internetowy" typu "objazd hurtowni". Moja przygoda z tym 'biznesmenami'. 1. Z kilku zamówionych rzeczy jednej nie byli w stanie namierzyć u swoich dostawców. W związku z tym z zakładanych 4 dni roboczych sprawa przeciągnęła się do tygodnia. 2. Ponieważ zależało mi na terminie, paonowie przyjmujący zamówienie trzykotnie obiecywali, że do mnie zadzwonią i poinformują mnie o terminie realizacji. Ani razu nie raczyli te...
    • Mam zamiar kupić w materac 160x200 cm. Proszę o kilka wskazówek: 1. jaki rodzaj materaca wybrać, czym się kierować (stosunek jakości do ceny)? 2. czy ktoś z Was kupował materac w sklepie internetowym (czy możecie polecić tego typu sklep)? 3. które sklepy na terenie Warszawy warto odwiedzić, aby zorientować się w cenach i rodzajach materacy? Czy używacie materacy z IKEI? Pozdrawiam
    • Od kilku tyg jestem napalona na Whirpoola AWM 8083/2 - 6 zmysl, 6 kg, 800 obrotow, wyswietlacz temperatury albo na Whirpoola 8103 - roznica w obrotach, w tej 1000 obr/min. Juz mialam ja dzis kupic (wyjatkowo jeszcze w cenie promocyjnej, bo promocja minela wczoraj ale jeszcze bym sie zalapala),po uprzedniej 92 tyg temu)rozmowie ze sprzedawca, ze jest super i w ogole bezawaryjna, bede zachwycona), ale DZIS (czyli po 2 tyg od rozmowy ze mna) TEN SAM PAN, ktory polecal Whirpoola mowi:...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się