Dodaj do ulubionych

sklepy internetowe z farbami ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:57
zamierzam wykończyć swój nowy dom i przymierzam sie do zakupów miedzy innymi
farb . Czy mozecie się podzielić opiniami na temat sklepów internetowych z
farbami podac adresy bo chyba nie ma ich zbyt dużo w sieci przynajmniej ja
nie znalazłem.
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: sklepy internetowe z farbami ? IP: 82.177.70.* 07.04.05, 17:35
      Witam serdecznie
      Ja prowadze sprzedaż wysyłkową farb duńskiej firmy Flugger. Proszę o okreslenie
      potrzeb i oczekiwań co do efektu a przeslę informacje mailem.
      studiokolorow@o2.pl.
      • Gość: janusz_d Re: sklepy internetowe z farbami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 09:23
        chodzi mi raczej o to że ofetra intrnetowa zwykle jest tańsza niż w normalnych
        sklepach .
        • nie.my Re: sklepy internetowe z farbami ? 09.04.05, 09:53
          Gość portalu: janusz_d napisał(a):

> chodzi mi raczej o to że ofetra intrnetowa zwykle jest tańsza niż w normalnych
          > sklepach .
          Jezeli chodzi o farby popularne (dekoral, śnieżka itp)to ich ceny sa obecne na
          tak niskim poziomie, ze smialo mozesz je kupic w dowolnym markecie, roznice beda
          rzedu 5-10% (najlepiej kupuj na promocjach).
          Jezeli chodzi o farby specjalistyczne, np. do uzyskiwania roznych wzorow,
          odcieni, przemazow itp. to sa to farby drogie i wymagaja "fachowca" do
          polozenia. Jak takowego znajdziesz to on juz Ci powie gdzie je kupic.

Pozdrawiam

NieMy
          • tynkiozdobne.pl Re: sklepy internetowe z farbami ? 09.04.05, 11:03
            Jeśli znajdziesz u siebie przedstawiciela farb Para to z pewnością moge Ci polecić wizytę w takim sklepie. Już mówię dlaczego. Dystrybutor tych farb dobierał z dużą starannością przedstawicieli regionalnych i są to zazwyczaj osoby z branży, a więc dekoratorzy i architekci. Oprócz dobrych farb otrzymasz wiele pożytecznych informacji i porad. Dobiorą Ci kolory i pozwolą rozwiązać wiele dylematów. A jeśli już koniecznie chcesz przez necik zakupy robić to masz tutaj adres takiego sklepu.
            • Gość: kika Re: sklepy internetowe z farbami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:44
              up
    • tojairenka Re: sklepy internetowe z farbami ? 09.04.05, 14:10
      ja kupowałam farby DULUXA przez internet i smiało moge polecić
      www.farbydulux.pl
      ceny naprawde niższe niż w sklepach realnych i bardzo kompetentna obsługa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka