Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      skorumpowany

skorumpowany

(11 wyników)
    • Pewnie mieli chińskie podróbki :)
    • Oczywiście, że korupcji w Polsce nie ma. Jako dowód - mnie nikt żadnej korupcyjnej propozycji nie chce składać i nikt jeszcze mnie nie przekupił
    • A jakieś uzasadnienie? Stanisław Remuszko www.remuszko.pl
    • Przekaz odebrany;) Ruskie po szkolach nic nie umieja i to nic ze maja najwyzszy wspolczynnik w Europie opuszczajacych wyzsze uczelnie Ale ten Wacek nieurodziwy;)
    • IV RP, IV RP.....
    • Polska pod obecnym kierownictwem staje sie krajem trzeciego świata . To jest nowa froma kolonializmu , co wyraźnie widać na przykładzie małych krajów europejskich . Ten neokolonializm jest Polakom fundowany za zgodą zdeprawowanych elit politycznych. Obrzydliwy wasalizm skorumpowanych polskich elit politycznych doprowadzi Polskę na dno upadku i uzależnienia od ponadnarodowych korporacji.
    • Dosc ciekawa teza. W Polsce korupcji wlasciwie nie ma, tylko Polacy ja sobie wymyslili. A jesli juz nawet jest, to "na poziomie europejskim", a wiec wszystko jest cacy. Na jakiej podstawie mieszkaajacy w Polsce obcokrajowiec wypowiada tak zdecydowane sady o kraju, ktory zna dosc pobieznie? Trudno sie oprzec wrazeniu, ze celem artykulu jest ostrzezenie Polakow przed "szeryfem", czyli rzadami PiS. Popelnienie takiego artykulu wydaje mi sie posunieciem dosc niezrecznym, bo czesto o...
    • To będzie tragedia. Nauczymy ich korupcji, nieróbstwa i nieudolności. Nie róbmy tego biednym Libijczykom. Dosyć się wycierpieli.
    • i czym tak palant rozni sie od Lukaszenki? Tamten chyba ma wiecej rozumu w glowie....
    • Z tego co dowiedzialam sie z prasy, jego wlasnych wypowiedzi itp. pan Swiaczkowski wydaje sie byc wysoce skorumpowanym prokuratorem, to korupcja "kolesiowa". Czlowiek o takim morale nigdy nie powinien zasiadac na wysokich stanowiskach i nigdy w wymiarze sprawiedliwosci. To niebezpieczny osobnik, podwaza litere prawa swoim postepowaniem. Nalezy natychmiast odebrac mu immunitet i zwolnic z wilczym biletem z zajmowanych stanowisk. Wiem, ze to ostatnie bedzie niemozliwe, trudno mu udowodnic prze...
    • w tej sprawie jest duzo wiecej znakow zapytania, przyklad: biznesmene ktory nagrywa rozmowe premierem, ale mowi tak cicho zeby sie nie nagralo Rzeczpospolita: Z informacji „Rz” wynika, że Julke dzień przed zawiadomieniem prokuratury o korupcyjnej propozycji Karnowskiego – 6 lipca – o sprawie poinformował premiera Donalda Tuska. Wszystko odbyło się na boisku piłkarskim, gdzie politycy PO kończyli właśnie grę w piłkę. Biznesmen miał przy sobie włączony dyktafo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się